GTA 5 Online için Türkçe yama sorun çıkarır mı?

theumtkyd

Hectopat
GTA 5'e Türkçe yama kurasım var ama sosyalde araştırırken birisinin Türkçe yama oyun dosyalarına müdahale ettiği için Online girince ban yeme ihtimalin var demiş. Online pek girmem ama yine de kafam karıştı kursam mı kurmasam mı diye. Ayrıca kurmamı önerirseniz de Türkçe yama tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu arada oyun orijinal, Steam'den aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Türkçe yama kurup Online girersen ban yersin yapma.

Türkçe yama ile Online giremezsin zaten girersen de ban ihtimali var.

Eğer yama, dosyaları değiştirmiyorsa ve yeri belliyse (daha önce gta için kurmadım) single oynarken dosyayı aktif tutabilirsin, online'a girerken silmeyi veya yerini değiştirmeyi unutma

Türkçe yamayı kursan bile zaten online içerikleri çevirilmemiş olacaktır, hem de riskli bir iş hiç önermem.

GTA onlinde girerken oyun dosyalarının hiç değişmemiş olması gerekiyor. Bu yüzden oyunun 3. parti uygulama algılayıp ban atma ihtimali var.

Mod kurup Online'a giremezsin oyun Online'a sokmuyor bile eğer arkada gizlice çalışabilecek bir yazılım ile Online'a girersen ve fark edilirsen işte o zaman ban yiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…