S SpectrumXs Centipat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 205 17 Eylül 2019 #1 GTA 5'de hikaye bölümünü Türkçe yamalı şekilde bitirdim. Şimdi online gireceğim online için de Türkçe yama yapsam sıkıntı çıkar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2019
GTA 5'de hikaye bölümünü Türkçe yamalı şekilde bitirdim. Şimdi online gireceğim online için de Türkçe yama yapsam sıkıntı çıkar mı?
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2019 #2 Sıkıntı çıkabilir. Online modunda oynayacaksanız hiçbir yama vs. yapmayın. Hesabınızın tamamen banlanma riski var. Artı 0 Eksi
Sıkıntı çıkabilir. Online modunda oynayacaksanız hiçbir yama vs. yapmayın. Hesabınızın tamamen banlanma riski var.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.745 Makaleler 5 Çözümler 38 17 Eylül 2019 #3 SpectrumXs dedi: GTA 5'de hikaye bölümünü Türkçe yamalı şekilde bitirdim. Şimdi online gireceğim online için de Türkçe yama yapsam sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Banlanma riski var hatta risk demeyek direk banlanırsın. Artı 0 Eksi
SpectrumXs dedi: GTA 5'de hikaye bölümünü Türkçe yamalı şekilde bitirdim. Şimdi online gireceğim online için de Türkçe yama yapsam sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Banlanma riski var hatta risk demeyek direk banlanırsın.
WightPro Hectopat Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 303 Çözümler 1 17 Eylül 2019 #4 Türkçe yama varken online girmeye çalışırsanız oyundan atıyor zaten sizi. Artı 0 Eksi
Escaloff Kilopat Katılım 19 Kasım 2017 Mesajlar 573 Çözümler 2 Yer İzmir/Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522523673 17 Eylül 2019 #5 Grand Theft Auto: Online bildiğim kadarıyla modlara izin vermiyor. GTA RP sunucularının çoğu Türkçe, oralara bakmanızı tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
Grand Theft Auto: Online bildiğim kadarıyla modlara izin vermiyor. GTA RP sunucularının çoğu Türkçe, oralara bakmanızı tavsiye ederim.
H Hocam Hectopat Katılım 20 Mart 2018 Mesajlar 773 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İfrit - Zebani 17 Eylül 2019 #6 Zaten oyun dosyalarında minicik 1 mb dosya farkı olsa bilene online almıyor sizi hata veriyor. Ama bunun yanında karşınıza gelen oyuncuların 4/2'si hile. Artı 0 Eksi
Zaten oyun dosyalarında minicik 1 mb dosya farkı olsa bilene online almıyor sizi hata veriyor. Ama bunun yanında karşınıza gelen oyuncuların 4/2'si hile.