eereens53 Centipat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 26 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #1 Arkadaşlar merhaba, bildiğiniz gibi GTA 5 artık legacy oldu ve arkadaşımla Online giremiyoruz. Ben ona invite atıyorum o da bana atıyor fakat ikimizde de görünmüyor, nasıl çözebiliriz.
Arkadaşlar merhaba, bildiğiniz gibi GTA 5 artık legacy oldu ve arkadaşımla Online giremiyoruz. Ben ona invite atıyorum o da bana atıyor fakat ikimizde de görünmüyor, nasıl çözebiliriz.
ErenGl- Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 156 Çözümler 1 29 Mart 2025 #2 Ikinizden biri Enhanced ise birlikte oynayamiyorsunuz ayni sorunu bende yaşadım.
eereens53 Centipat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 26 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #3 ErenGl- dedi: Ikinizden biri Enhanced ise birlikte oynayamiyorsunuz ayni sorunu bende yaşadım. Genişletmek için tıkla... arkadaşım enhanced olduğundan oluyor o zaman bende legacy var nasıl çözeriz
ErenGl- dedi: Ikinizden biri Enhanced ise birlikte oynayamiyorsunuz ayni sorunu bende yaşadım. Genişletmek için tıkla... arkadaşım enhanced olduğundan oluyor o zaman bende legacy var nasıl çözeriz
ErenGl- Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 156 Çözümler 1 30 Mart 2025 #4 İkinizinde aynı versiyonda olmanız gerekiyor.
eereens53 Centipat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 26 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #5 ErenGl- dedi: İkinizinde aynı versiyonda olmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... anladım hocam ikimizde enhanced girince çözüldü
ErenGl- dedi: İkinizinde aynı versiyonda olmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... anladım hocam ikimizde enhanced girince çözüldü