Ali Kaptan Centipat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 1 28 Mayıs 2020 #1 Yanlışıkla Mobile operation Center aldım ve şu anlık işime gerekmiyor nasıl geri satarım ya da satabilir miyim?
Yanlışıkla Mobile operation Center aldım ve şu anlık işime gerekmiyor nasıl geri satarım ya da satabilir miyim?
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.802 Çözümler 4 Yer El Fureidis 28 Mayıs 2020 #2 Satamazsınız. Artı 0 Eksi
Mamaqiyus Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 1.913 Makaleler 2 Çözümler 8 28 Mayıs 2020 #3 Ali Kaptan dedi: Yanlışıkla Mobile operation Center aldım ve şu anlık işime gerekmiyor nasıl geri satarım ya da satabilir miyim? Genişletmek için tıkla... SA Epic Gamesciler. DLC'ile alınmayan her şey satılıyor diye biliyorum. Şu telefonundan Maze Bank yada dynasty mi ne ona gir aldığın yerin üstüne gel sat diye birşey vardı galiba. edit: Evet, Konuyu yanlış okumuşum YouTube'da şunu buldum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Ali Kaptan dedi: Yanlışıkla Mobile operation Center aldım ve şu anlık işime gerekmiyor nasıl geri satarım ya da satabilir miyim? Genişletmek için tıkla... SA Epic Gamesciler. DLC'ile alınmayan her şey satılıyor diye biliyorum. Şu telefonundan Maze Bank yada dynasty mi ne ona gir aldığın yerin üstüne gel sat diye birşey vardı galiba. edit: Evet, Konuyu yanlış okumuşum YouTube'da şunu buldum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.802 Çözümler 4 Yer El Fureidis 28 Mayıs 2020 #4 @Mamaqiyus satamaz dostum. Artı 0 Eksi
Kayra Cem Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 698 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2020 #5 Satamazsın ama özelliklerini düşürebilirsin. Yani araba modifiye yeri aldın iptal edersen para veriyor. Artı 0 Eksi
Satamazsın ama özelliklerini düşürebilirsin. Yani araba modifiye yeri aldın iptal edersen para veriyor.
Mamaqiyus Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 1.913 Makaleler 2 Çözümler 8 28 Mayıs 2020 #6 Kayra Cem dedi: Satamazsın ama özelliklerini düşürebilirsin. Yani araba modifiye yeri aldın iptal edersen para veriyor. Genişletmek için tıkla... Bu ne işe yarıyoruki ? Ben Bunker Falan almış sandım. Artı 0 Eksi
Kayra Cem dedi: Satamazsın ama özelliklerini düşürebilirsin. Yani araba modifiye yeri aldın iptal edersen para veriyor. Genişletmek için tıkla... Bu ne işe yarıyoruki ? Ben Bunker Falan almış sandım.