onuraydin00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 1.425 Çözümler 3 6 Aralık 2017 #1 Arkadaşlar bir videoda GTA 5'de sadece benim davet ettiklerimle oynamamı sağlayan bir seçenek var. Bu seçeneğe araba modları ile girsem ban yer miyim? Link: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2017
Arkadaşlar bir videoda GTA 5'de sadece benim davet ettiklerimle oynamamı sağlayan bir seçenek var. Bu seçeneğe araba modları ile girsem ban yer miyim? Link: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
xLykia Megapat Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 615 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2017 #3 Modlu bir şekilde online sunucuya girmek ban sebebidir. Onları kaldırmalısınız.
kakaolupuding Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 1.401 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul 6 Aralık 2017 #4 Ben de hile kullandım. Hiç silmedim 1 yıl 23 gün kullandım. Ve ban yemedim. Fark edilmedim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2017
P Pisikletim Hectopat Katılım 4 Aralık 2017 Mesajlar 7 6 Aralık 2017 #5 kakaolupuding dedi: Ben de hile kullandım. Hiç silmedim 1 yıl 23 gün kullandım. Ve ban yemedim. Fark edilmedim. Genişletmek için tıkla... Kardeşim adını ver seni raporlayacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2017
kakaolupuding dedi: Ben de hile kullandım. Hiç silmedim 1 yıl 23 gün kullandım. Ve ban yemedim. Fark edilmedim. Genişletmek için tıkla... Kardeşim adını ver seni raporlayacağım.
xLykia Megapat Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 615 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2017 #6 kakaolupuding dedi: Ben de hile kullandım . Hiç silmedim 1 yıl 23 gün kullandım . Ve Ban Yemedim . Farkedilmedim . Genişletmek için tıkla... Hile yakalanmayabiliyor. Fakat Modlu dosyaları oyun kendisi fark ediyor.
kakaolupuding dedi: Ben de hile kullandım . Hiç silmedim 1 yıl 23 gün kullandım . Ve Ban Yemedim . Farkedilmedim . Genişletmek için tıkla... Hile yakalanmayabiliyor. Fakat Modlu dosyaları oyun kendisi fark ediyor.
kakaolupuding Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 1.401 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul 6 Aralık 2017 #7 Pisikletim dedi: Kardeşim adını ver seni raporlayacağım. Genişletmek için tıkla... Kardeşim bu 1 yıl 23 gün den sonra, yani 1 yıl 24 gün sabahı uyandığım sabah oyuna girdim ve bir baktım "You Banned Permanent. Reasons : Hacking." Yani ban yedim Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2017
Pisikletim dedi: Kardeşim adını ver seni raporlayacağım. Genişletmek için tıkla... Kardeşim bu 1 yıl 23 gün den sonra, yani 1 yıl 24 gün sabahı uyandığım sabah oyuna girdim ve bir baktım "You Banned Permanent. Reasons : Hacking." Yani ban yedim
onuraydin00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 1.425 Çözümler 3 6 Aralık 2017 #8 Mesela o videonun altına birisi yorum yapmış ve Oyun Portal'ın o şekilde, modlu oynadığını söylüyor. Kısaca ban yemezsiniz demeye çalışıyor.
Mesela o videonun altına birisi yorum yapmış ve Oyun Portal'ın o şekilde, modlu oynadığını söylüyor. Kısaca ban yemezsiniz demeye çalışıyor.
xLykia Megapat Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 615 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2017 #9 Oyun Portal ban yese de adama koymayacaktır, fakat giden sizin paranız olur. O bir şey kaybetmez.
onuraydin00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 1.425 Çözümler 3 6 Aralık 2017 #10 FiveM ile kendi sunucumuzu kurabiliyoruz. Oradan girsem sıkıntı olur mu? Veya Türkiye sunucusuna bağlansam sıkıntı çıkar mı?
FiveM ile kendi sunucumuzu kurabiliyoruz. Oradan girsem sıkıntı olur mu? Veya Türkiye sunucusuna bağlansam sıkıntı çıkar mı?