Y Yusuf Önder Centipat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 6 18 Mayıs 2020 #1 Merhaba Epic Games'ten GTA 5'i aldım fakat Online'a giremiyorum. Nasıl düzelteceğim?
xbacktrack Centipat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 196 Çözümler 3 18 Mayıs 2020 #2 Aynı sorun birçok kişide mevcut bende de mevcut sanırsam sunucular tekrar çöktü sonra tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
Aynı sorun birçok kişide mevcut bende de mevcut sanırsam sunucular tekrar çöktü sonra tekrar deneyin.
KS KS Y Yusuf Önder Centipat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 6 18 Mayıs 2020 #3 xbacktrack dedi: Aynı sorun birçok kişide mevcut bende de mevcut sanırsam sunucular tekrar çöktü sonra tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Ama arkadaşlarım aynı şekilde Epic Games'ten aldılar onlar girebiliyordu. Artı 0 Eksi
xbacktrack dedi: Aynı sorun birçok kişide mevcut bende de mevcut sanırsam sunucular tekrar çöktü sonra tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Ama arkadaşlarım aynı şekilde Epic Games'ten aldılar onlar girebiliyordu.
xbacktrack Centipat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 196 Çözümler 3 18 Mayıs 2020 #4 Yusuf Önder dedi: Ama arkadaşlarım aynı şekilde Epic Games'ten aldılar onlar girebiliyordu. Genişletmek için tıkla... Bende girebiliyordum iftardan önce yemeğimi yedim gireyim dedim bu hatayı verdi giremedim. Artı 0 Eksi
Yusuf Önder dedi: Ama arkadaşlarım aynı şekilde Epic Games'ten aldılar onlar girebiliyordu. Genişletmek için tıkla... Bende girebiliyordum iftardan önce yemeğimi yedim gireyim dedim bu hatayı verdi giremedim.
KS KS Y Yusuf Önder Centipat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 6 19 Mayıs 2020 #5 Ne zamandır giremiyorsun? Artı 0 Eksi