GTA 5 Online Offline mode atıyor

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Meslek
Elektrik ve Elektronik
1-2 gündür böyle, İnternetim de bir sorun olduğunu sanmıyorum. Yapılabilecekler nelerdir?

1-2 gündür böyle, İnternetim de bir sorun olduğunu sanmıyorum. Yapılabilecekler nelerdir?

Bende 1-2 gün değil de günlük sorun oluyordu bu. Bildiğim kadarıyla yapılacak bir şey pek yok. Yılbaşı diye karlı hava ekleniyor ve millet bu dönemde daha çok giriyor. Sadece kar var diye bu dönemlerde girenleri gördüm.

Oyun sunucukarında sorun var sadece sizde değil herkeste durum böyle 10 kişiden 9'unu atıyor hilecilerde son 1 haftada arttı o yüzden sunucular pert

Sunucularla alakalı, internette çok az bir düşüş gözlemlense Rockstar direk sizi sunucudan atıyor maalesef.

Sunucularla alakalı, internette çok az bir düşüş gözlemlense Rockstar direk sizi sunucudan atıyor maalesef.

Online girsem atıcak hocam hiçbir şekilde giremiyorum.
Çözümü Buldum: Hizmetler açın, Rockstar Game Library Service'i Başlat deyin. Modeminizi yeniden başlatın ve girin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…