GTA 5 Online oynanır mı?

Dostum Cheat Engine ile 10 dk da 150 milyon bastığımı bilirim. Hatta Level'de kasılabiliyor. Eğer kolaylık istersen tabii. Yaklaşık 1.5 sene olacak daha da ban yemedim.

Cheat Engine yapanlar bayağı komik oluyor özellikle kendini 500 Level yapıp 30 lvl gibi oynayanlar tam komedi.

Epic Games oyunu bedava verdikten sonra Çin'li hileciler doluştu. Yoksa yine gideri vardı :/

Epic Games oyunu bedava verdikten sonra Çin'li hileciler doluştu. Yoksa yine gideri vardı :/

Vallahi ne demezsin çinlinin biri kafama 50 tane cargo plane atıyor beni deniz feneri yapıyor PC acı çekiyor. Chatede "China no 1" spam yapıyor.

Cheat Engine yapanlar bayağı komik oluyor özellikle kendini 500 Level yapıp 30 lvl gibi oynayanlar tam komedi.

Kanka biz ark'larla 125 level basıyoruz genellikle ve öyle de tecrübesiz değiliz ama yapan çok ve ban yiyorlar zaten.125 levelin üstü sıkıntıya giriyor

Arkadaşsız sıkabilir hocam ancak 6-8 kişilik arkadaş grubu ile playlist seriler baya sarıyor yada modifiyeli araçlar ile şehirde yanlamak, magandalık yapmak . Güzel playlistler var arkadaşlarınızı ikna edebilirseniz tavsiye ederim.

Vallahi ne demezsin çinlinin biri kafama 50 tane cargo plane atıyor beni deniz feneri yapıyor PC acı çekiyor. Chatede "China no 1" spam yapıyor.
Bide hile kullananlar var. Adamların kullandığı hile sitesi sürekli spamlanıyor.

Kanka biz Ark'larla 125 Level basıyoruz genellikle ve öyle de tecrübesiz değiliz ama yapan çok ve ban yiyorlar zaten. 125 Level'in üstü sıkıntıya giriyor.

Bir de para hilesi yapanlar(özellikle türkler) bana orbital cannon atıyor para bol ya 750k ucuz geliyor onlara.

Hileler var fakat her sunucuda yok. Bence oynanır, şahsen bilgisayarım kaldırsa oynardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…