F Fako11 Decapat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #21 Pilot18 dedi: Bir de para hilesi yapanlar(özellikle türkler) bana orbital cannon atıyor para bol ya 750k ucuz geliyor onlara. Genişletmek için tıkla... Bir tane çocuk vardı GTA da. Bizde para çok olduğunu görünce sürekli mesaj atardı bize. Bana bir şeyler gönderin diye 436523 dedi: Hileler var fakat her sunucuda yok. Bence oynanır, şahsen bilgisayarım kaldırsa oynardım. Genişletmek için tıkla... only session gireceksin en iyisi. Sizden başka kimse yok
Pilot18 dedi: Bir de para hilesi yapanlar(özellikle türkler) bana orbital cannon atıyor para bol ya 750k ucuz geliyor onlara. Genişletmek için tıkla... Bir tane çocuk vardı GTA da. Bizde para çok olduğunu görünce sürekli mesaj atardı bize. Bana bir şeyler gönderin diye 436523 dedi: Hileler var fakat her sunucuda yok. Bence oynanır, şahsen bilgisayarım kaldırsa oynardım. Genişletmek için tıkla... only session gireceksin en iyisi. Sizden başka kimse yok