IIMERTII Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 987 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #1 RAM 16 3200 Ekran kartı rtx 3050 İşlemci ryzen 7 5800h Biraz oynadıktan sonra anında oyun donuyor ve bu hatayı alıyorum. Oyunu doğruladım restart attım vs ama düzelme yok. Çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2022
Biraz oynadıktan sonra anında oyun donuyor ve bu hatayı alıyorum. Oyunu doğruladım restart attım vs ama düzelme yok. Çözümü nedir?
myff Decapat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #2 IIMERTII dedi: Eki Görüntüle 1414109 Biraz oynadıktan sonra anında oyun donuyor ve bu hatayı alıyorum. Oyunu doğruladım restart attım vs ama düzelme yok. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Merhaba yazarak anlatmak isterdim biraz uzun olurdu bir arkadaş YouTube'a atmış bir bakın derim ==> Video Artı 0 Eksi
IIMERTII dedi: Eki Görüntüle 1414109 Biraz oynadıktan sonra anında oyun donuyor ve bu hatayı alıyorum. Oyunu doğruladım restart attım vs ama düzelme yok. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Merhaba yazarak anlatmak isterdim biraz uzun olurdu bir arkadaş YouTube'a atmış bir bakın derim ==> Video