KinGBlooD34 Kilopat Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2020 #1 Epic Games'den GTA 5 Online girdikten 5- 8 saniye içinde oyuna başladığım zaman oyundan bir anda atıyor, bütün vcredit vesaire hepsini yükledim tekrar tekrar onardım oyunu sildim yükledim gene düzelmedi, sebebini bilen var mı?
Epic Games'den GTA 5 Online girdikten 5- 8 saniye içinde oyuna başladığım zaman oyundan bir anda atıyor, bütün vcredit vesaire hepsini yükledim tekrar tekrar onardım oyunu sildim yükledim gene düzelmedi, sebebini bilen var mı?
S.A.S israfil Femtopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2020 #2 Kazık bir virüs bulaşmış olabilir. Temiz kurulum yap ya da Defender ile virüsü sil. Temiz kurulum tavsiye edilir. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
Kazık bir virüs bulaşmış olabilir. Temiz kurulum yap ya da Defender ile virüsü sil. Temiz kurulum tavsiye edilir.
KS KS KinGBlooD34 Kilopat Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2020 #3 S.A.S israfil dedi: Kazık bir virüs bulaşmış olabilir. Temiz kurulum yap ya da Defender ile virüsü sil. Temiz kurulum tavsiye edilir. Genişletmek için tıkla... Detaylı tarama için hangi programı önerirsin? Artı 0 Eksi
S.A.S israfil dedi: Kazık bir virüs bulaşmış olabilir. Temiz kurulum yap ya da Defender ile virüsü sil. Temiz kurulum tavsiye edilir. Genişletmek için tıkla... Detaylı tarama için hangi programı önerirsin?
S.A.S israfil Femtopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2020 #4 avast veya windows defender eğer virüsü silemiyorsan baştan temiz kurulum yapman gerek Artı 0 Eksi
KS KS KinGBlooD34 Kilopat Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2020 #5 S.A.S israfil dedi: Avast veya Windows Defender eğer virüsü silemiyorsan baştan temiz kurulum yapman gerek. Genişletmek için tıkla... Denedim ve sonuç başarısız maalesef. Artı 0 Eksi
S.A.S israfil dedi: Avast veya Windows Defender eğer virüsü silemiyorsan baştan temiz kurulum yapman gerek. Genişletmek için tıkla... Denedim ve sonuç başarısız maalesef.