GTA 5 Online public session girmiyor

İşletim sistemi
Windows 11

Acerdll

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16GB
Ekran kartı
Gtx 1650
İşlemci
i5-11400H
Birkaç gün il dışındaydım ve eve geldikten sonra oyuna gireyim dedim. Oyunda herhangi bir sorun yoktu Online'a girdim azıcık takıldım ve karşıma hile geldi. Hile beni birkaç defa öldürdükten sonra ben de sinirlendim mod menüyü açtım adamla biraz uğraştım sonra adam beni sunucudan attı ve beni farklı bir tek olduğum public sunucuya attı. Ondan sonra ben de sinirlenip oyundan çıktım sonraki gün yani bugün oyuna girmeye çalıştım oyuna girilmiyor. Yani yarım saat bir saat bekledim yine girilmiyor diğer tüm sunuculara girebiliyorum solosudur invite onlysidir ama publice giremiyorum. Yazılan tüm çözümleri denedim kaynak yöneticisinden askıya alma ya da Wi-Fi'yi devre dışı bırakma gibi hiçbiri işe yaramadı.
Şunu da ekleyeyim mod menü sunucudaki insanları gösteriyor hatta şu an sunucuya girdiğimi anlayabiliyorum mod menü sayesinde diğer insanlar listede gözüküyor ama hala girilmedi diye gösteriyor ve yukarıdan bakıyorum hala oyuna.

Mod menü dediğin şey bir çeşit hile mi?

Mod menü dediğin şey bir çeşit hile mi?

Evet hile diye geçiyor. Üye listesinden baktım diğer oyunculara hepsi gözüküyor. Paraları levelleri vs yani sunucudayım ama oyun atmıyor oraya. Az önce New public açtım ona girdi tek başıma Single'a da giriyor invite only e de ama public e girmiyor.

Son düzenleme:
Pek diyebileceğim bir şey yok yüklenme ekranında mı kalıyor yoksa bir hata mı veriyor?

Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayı deneyin.

Olmaz ise oyunu silip tekrar yükleyebilirsiniz e-posta adresinizi de kontrol edin belki kullandığınız hile yüzünden yasaklanmış olabilirsiniz.

Yok hocam diğer sunuculara girebiliyorum ve sürekli yükleniyor herhangi bir hata yok. Dosyaları doğruladım oyunun alanı çok fazla internetim hızlı ama yüklemeye üşeniyorum.

Yok hocam diğer sunuculara girebiliyorum ve sürekli yükleniyor herhangi bir hata yok. Dosyaları doğruladım oyunun alanı çok fazla internetim hızlı ama yüklemeye üşeniyorum.
Sanırım oyunun tespit edemeyeceğimiz bir hatası böyle hatalar Gta V'de çok oluyor haliyle eski bir oyun ve yapımcı firması teknik desteğe dayalı güncellemeler yerine oyuna yeni araçlar ekliyorlar benimde başıma gelmişti böyle belirsiz bir teknik sorun 2 tane ekran kartım vardı ve her ne yaparsam yapayım inatla güçsüz olan ekran kartını kullanmaktaydı silip yüklemek ile buldum çözümü. Karşınıza çıkan hile belki oyun dosyalarınızda bozulmaya neden olan bir şey yapmıştır.

Hocam format attım ve sildim baştan yükledim hala aynı sanki internetten dolayı gibi ama hep aynı internetti noldu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…