burstappenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.267 Çözümler 2 Yer Autodromo Nazionale Monza 3 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar merhaba. Epic Games'ten GTA 5 indirdim ve Online oynuyorum. Ancak serverlere nasıl giriliyor bilmiyorum.
Arkadaşlar merhaba. Epic Games'ten GTA 5 indirdim ve Online oynuyorum. Ancak serverlere nasıl giriliyor bilmiyorum.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.641 Makaleler 21 Çözümler 97 3 Temmuz 2020 #2 Server yok Rockstar'ın online'ları böyle çalışmıyor. Oturum var. Artı 0 Eksi
KS KS burstappenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.267 Çözümler 2 Yer Autodromo Nazionale Monza 3 Temmuz 2020 #3 FalconPolat dedi: Server yok Rockstar'ın Online'ları böyle çalışmıyor. Oturum var. Genişletmek için tıkla... FiveM falan diyorlar o nedir peki? Artı 0 Eksi
FalconPolat dedi: Server yok Rockstar'ın Online'ları böyle çalışmıyor. Oturum var. Genişletmek için tıkla... FiveM falan diyorlar o nedir peki?
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.641 Makaleler 21 Çözümler 97 3 Temmuz 2020 #4 Pvp serveri gibi bir şey tam bilmiyorum onu. Ana oyunda server yok. Artı 0 Eksi
LoxChatterb0x Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 635 Çözümler 2 Yer İstanbul / Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2020 #5 burstappenn dedi: FiveM falan diyorlar o nedir peki? Genişletmek için tıkla... Genel olarak RP için açılmış serverlar. Indirmek isterseniz ; FiveM Artı 0 Eksi
burstappenn dedi: FiveM falan diyorlar o nedir peki? Genişletmek için tıkla... Genel olarak RP için açılmış serverlar. Indirmek isterseniz ; FiveM
KS KS burstappenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.267 Çözümler 2 Yer Autodromo Nazionale Monza 3 Temmuz 2020 #6 LoxChatterb0x dedi: Genel olarak RP için açılmış serverlar. Indirmek isterseniz; FiveM Genişletmek için tıkla... Benim de bahsettiğim buydu teşekkürler. Artı 0 Eksi
LoxChatterb0x dedi: Genel olarak RP için açılmış serverlar. Indirmek isterseniz; FiveM Genişletmek için tıkla... Benim de bahsettiğim buydu teşekkürler.
LoxChatterb0x Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 635 Çözümler 2 Yer İstanbul / Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2020 #7 burstappenn dedi: Benim de bahsettiğim buydu teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi