Ensar ŞEHİTOĞLU Megapat Katılım 7 Mayıs 2016 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #1 Merhaba GTA Online oynamaya başladım. Ama Online bağlandığımda public serverde tek kişi olarak oynuyorum. Bu konuda yapabileceğim ne var? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2023
Merhaba GTA Online oynamaya başladım. Ama Online bağlandığımda public serverde tek kişi olarak oynuyorum. Bu konuda yapabileceğim ne var? Teşekkürler.
itsmeares Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #2 Ensar ŞEHİTOĞLU dedi: Merhaba GTA Online oynamaya başladım. Ama Online bağlandığımda public serverde tek kişi olarak oynuyorum. Bu konuda yapabileceğim ne var? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam büyük ihtimalle serverden düşüp kendi serverinize girmişsiniz yeni bir session arayın Online ayarlarından. Artı 1 Eksi
Ensar ŞEHİTOĞLU dedi: Merhaba GTA Online oynamaya başladım. Ama Online bağlandığımda public serverde tek kişi olarak oynuyorum. Bu konuda yapabileceğim ne var? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam büyük ihtimalle serverden düşüp kendi serverinize girmişsiniz yeni bir session arayın Online ayarlarından.
Claiser Kilopat Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 758 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Bilgisayar Gigabyte B450M S2H v2.0, AMD R5 5600X, XPG 8+16GB 3200Mhz CL16 Dual Channel, Gigabyte RTX 3070 Monitör Asus ROG Strix XG248Q 23.8" 240Hz 1ms Ekipmanlar Darmoshark M3S 4K Philips Spk 7684 Klavye James Donkey 720 Sanal 7.1 Kulaklık Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknisyeni, Lojistik Deposu Elemanı, Marangoz 1 Temmuz 2023 #3 Dediğin şeyin imkanı çok mümkün değil. 28 kişilik sunucular arasından düşük olanı seçersin çünkü GTA Online'da. Artı 0 Eksi
Dediğin şeyin imkanı çok mümkün değil. 28 kişilik sunucular arasından düşük olanı seçersin çünkü GTA Online'da.