A abbasov99 Centipat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 23 6 Eylül 2021 #1 Merhaba. Bu sorunu nasıl çozebilirim?
AkınTR Centipat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 789 Çözümler 10 6 Eylül 2021 #2 Social Club kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi
mike_wazowski_bruh Centipat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #3 Socail club hesabını gir oraya, daha hesap girmemişsin sanırım Artı 0 Eksi
KS KS A abbasov99 Centipat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 23 6 Eylül 2021 #4 mike_wazowski_bruh dedi: Socail club hesabını gir oraya, daha hesap girmemişsin sanırım Genişletmek için tıkla... maili yazyorum yine ayni sorun cikiyor mike_wazowski_bruh dedi: Socail club hesabını gir oraya, daha hesap girmemişsin sanırım Genişletmek için tıkla... AkınTR dedi: Social Club kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... defalarca yapdim yine ayni sorun mailide yazyorum yine ayni sorun gelyor Artı 0 Eksi
mike_wazowski_bruh dedi: Socail club hesabını gir oraya, daha hesap girmemişsin sanırım Genişletmek için tıkla... maili yazyorum yine ayni sorun cikiyor mike_wazowski_bruh dedi: Socail club hesabını gir oraya, daha hesap girmemişsin sanırım Genişletmek için tıkla... AkınTR dedi: Social Club kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... defalarca yapdim yine ayni sorun mailide yazyorum yine ayni sorun gelyor
AkınTR Centipat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 789 Çözümler 10 6 Eylül 2021 #5 abbasov99 dedi: Defalarca yaptım yine ayni sorun mailide yazyorum yine ayni sorun gelyor. Genişletmek için tıkla... %Localappdata% Rockstar Games konumunda kalan dosyaları da sildikten sonra kurulum yaptınız mı tekrar bazen bu çözüm işe yarayabiliyor. Artı 0 Eksi
abbasov99 dedi: Defalarca yaptım yine ayni sorun mailide yazyorum yine ayni sorun gelyor. Genişletmek için tıkla... %Localappdata% Rockstar Games konumunda kalan dosyaları da sildikten sonra kurulum yaptınız mı tekrar bazen bu çözüm işe yarayabiliyor.
KS KS A abbasov99 Centipat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 23 9 Eylül 2021 #6 AkınTR dedi: %Localappdata% Rockstar Games konumunda kalan dosyaları da sildikten sonra kurulum yaptınız mı tekrar bazen bu çözüm işe yarayabiliyor. Genişletmek için tıkla... evet yapdimm ama yine ayni sey AkınTR dedi: %Localappdata% Rockstar Games konumunda kalan dosyaları da sildikten sonra kurulum yaptınız mı tekrar bazen bu çözüm işe yarayabiliyor. Genişletmek için tıkla... evet yapdimm ama yine ayni sey Artı 0 Eksi
AkınTR dedi: %Localappdata% Rockstar Games konumunda kalan dosyaları da sildikten sonra kurulum yaptınız mı tekrar bazen bu çözüm işe yarayabiliyor. Genişletmek için tıkla... evet yapdimm ama yine ayni sey AkınTR dedi: %Localappdata% Rockstar Games konumunda kalan dosyaları da sildikten sonra kurulum yaptınız mı tekrar bazen bu çözüm işe yarayabiliyor. Genişletmek için tıkla... evet yapdimm ama yine ayni sey