Enhanced çıkmadan önce yani Legacy'nin son haftalarında aşırı sıklaşmıştı. Demek hâlâ devam ediyor. Maalesef bu olay hep vardı. Ama Enchanced'de çok nadir yaşıyorum.
Çok sebebi var ama asıl olarak anlık lag girmesi gibi düşünebilirsiniz. Rockstar'ın korumasız, hâlâ peer2peer metoduyla yürüyen sunucuları ve mod menü kullanıcıları da bu süreci hızlandırıyor. Modderlar lobiden düşürebiliyor veya lobiden düşürebilecek kurallar koyuyor bazen.
Üstte arkadaşların bahsettiği gibi internetiniz ne kadar iyi olursa olsun 2 3 saniye koparsa hemen sunucudan atma ihtimali olabiliyor, aşırı hassas bir sistem, bir tezgah falan var sanıyor. Ama Legacy oynarken benim başıma genelde modderların olduğu lobilerde geliyordu, tesadüfe bakın?
Fark ettiğim bir tetikleme yöntemi daha var, chat'e sürekli arka arkaya bir şeyler yazmaya başlayınca hemen atıyor. Bazen 1 cümle bile yazsanız atıyor. Bu bir çeşit koruma mı yoksa modderların uyguladığı bir filtre mi bilmiyorum ama ikisinden biri değilse bu chat'e yazılanlar sebebiyle anlık bir "lag spike" oluyor.