GTA 5 Online sunucuda tek kalınıyor

Ankidaster

Hectopat
Daha fazla  
GTA 5 Online her girdiğimde sol altta 5 dakika sonra herkes exit olarak gözüküyor ama arkadaşlarımla vesaire oynarken sorunu yok. Nasıl bu sorunu düzeltirim? İnternetim 100Mbps.

Bende bu tür sorunlar yaşanmıyor sunucular bazen 3-4 kişi kalıyor ya da tek sonra yükseliyor bir daha lag vs yaşamıyorum kablosuz Wi-Fi ile bağlanıyorum oyuna sistem ve biraz da oyun alakalı bir durum diye düşünüyorum.

Bu da bir sorun hocam sonuçta düzeltilmesi gereken bir şey ama Rockstar para glitch'lerini düzeltmekle meşgul.

GTA 5 Online her girdiğimde sol altta 5 dakika sonra herkes exit olarak gözüküyor ama arkadaşlarımla vesaire oynarken sorunu yok. Nasıl bu sorunu düzeltirim? İnternetim 100Mbps.

BattlEye güncellemesi geldiğinden beri bu var BattlEye kickliyor tüm sunucuyu hile olmasa bile hile varmış gibi algılıyor.

Bende de bu sorun var. Sunucuya giriyorum, birkaç saniye sonra herkes çıkıyor ve tek kalıyorum. İnternetle alakalı değil bence. 12 Mbps download, 3 Mbps upload hızım var. Eskiden sunucularda 20-30 kişi olurdu, hiç böyle bir sorun olmazdı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı