Çözüldü GTA 5 Online "transaction failed because inventory or price data is invalid... Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

iTracker

Decapat
Daha fazla  
GTA 5 Online'da bir şey satın alacağım zaman "transaction failed because inventory or price data is invalid. Please reboot the game to Refresh the game catalog and try again." hatasını alıyorum.

Herhangi bir şekilde hile kullanmıyorum yani normal bir şekilde oynarken bir şey satın almak istediğimde bu hatayı alıyorum. Tam emin değilim ama sanırım satarken bu hatayı vermiyor yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleme:
Çözüm
Oyun dosyalarını doğrular mısın? Olmaz ise Antivirüs programını ve Windows güvenlik duvarını geçici olarak kapatıp dener misin?
Oyun dosyalarını doğrular mısın? Olmaz ise antivirüs programını ve Windows güvenlik duvarını geçici olarak kapatıp dener misin?

Oyun dosyalarını doğruladım. Kullandığım antivirüsü silmek dışında bir kapatma yolu yok sanırım, bulamadım. Şu an bir anlığına hata gitti, umarım geri gelmez. Teşekkürler önerileriniz için.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı