gokdenizaktas76 Zeptopat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #1 RAM 8 GB Ekran kartı GT 730 4GB İşlemci İ3 10. nesil GTA 5 online da birden bütün arabalarımın olmadığını silindiğini fark ettim haritayı açtığımda sadece evim vardı şirketim garajlarım vs. Hepsi gitmişti ne yapmam lazım çözümü yok mudur bunun? Emeklerimin boşa gitmesini istemem.
GTA 5 online da birden bütün arabalarımın olmadığını silindiğini fark ettim haritayı açtığımda sadece evim vardı şirketim garajlarım vs. Hepsi gitmişti ne yapmam lazım çözümü yok mudur bunun? Emeklerimin boşa gitmesini istemem.
itwasgooday Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.325 Çözümler 23 8 Mart 2023 #2 Genelde hile tespit edildikten sonra bu durum yaşanıyor. Artı 0 Eksi
KS KS gokdenizaktas76 Zeptopat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #3 itwasgooday dedi: Genelde hile tespit edildikten sonra bu durum yaşanıyor. Genişletmek için tıkla... Düzeltmenin bir yolu yokmu Artı 0 Eksi
itwasgooday dedi: Genelde hile tespit edildikten sonra bu durum yaşanıyor. Genişletmek için tıkla... Düzeltmenin bir yolu yokmu