V V4LHALLA Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #1 Epic Games üzerinden GTA 5 oynuyorum. İngilizcem olmadığı için de Online'de zorlanıyorum. Var mı bir çözümü, yama? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2023
Epic Games üzerinden GTA 5 oynuyorum. İngilizcem olmadığı için de Online'de zorlanıyorum. Var mı bir çözümü, yama?
V vhojens Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 1.954 Çözümler 13 4 Mart 2023 #2 Yanlışım yoksa büyük ihtimalle ban yersiniz, yama yaparsanız.
S Screamy Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.554 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 4 Mart 2023 #3 Maalesef, Rockstar Games Türkçe dil desteği getirmediği için yapamazsınız. Eğer 3.parti yama bulup kurarsanız oyununuza ban yersiniz. Offline'da kullanabilirsiniz yama ama Online'da dediğim gibi yasak Online'a girince fark ediyor yamayı ve banlıyor.
Maalesef, Rockstar Games Türkçe dil desteği getirmediği için yapamazsınız. Eğer 3.parti yama bulup kurarsanız oyununuza ban yersiniz. Offline'da kullanabilirsiniz yama ama Online'da dediğim gibi yasak Online'a girince fark ediyor yamayı ve banlıyor.