GTA 5 Online Türkçe yama yapılabilir mi?

LinusFenrir

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12400f - Rtx 4060 8gb
GTA 5 Online'da Türkçe yama veya ona benzer bir şey yapabilir miyim? Söylenenlerden hiçbir şey anlamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA 5 Online'da Türkçe yama veya ona benzer bir şey yapabilir miyim? Söylenenlerden hiçbir şey anlamıyorum.
Hayır yapmanı tavsiye etmem. Story mod'da yapabilirsin, online modda türkçe yamadan ban yiyebilirsin.

Türkçe yama ile oynamanız mümkün değil.

Yama olunca Online girilmiyor diye biliyorum. Girilse bile ban riski var galiba. Online da yamaya gerek yok bu arada.

İfadeler: Pxn

GTA Online'da bir hikaye yok ki story mod karakterlerinin ayak işlerini yapıyoruz ara sahnelerden zaten olay anlaşılıyor veya alt yazıda 1 2 bilindik kelime görünce mantıken olay buymuş deniliyor zaten modlu şekilde onlinea giremezsin girsen bile ban yersin 3 güne.

İfadeler: Pxn
GTA Online'da Türkçe yama yapmak mümkün fakat Türkçe yamayı kullanınca bazı yazılar hiç yazmıyor İngilizce olarak bile o yüzden kullanmanı tavsiye etmem fakat bir daha denemeyi düşünüyorum.

Düzeltme yama sorunsuz bir şekilde çalışıyor bazı minik yerlerde hata var o kadar Online olduğunu arena workshoptan anlayabilirsiniz.

Düzeltme yama sorunsuz bir şekilde çalışıyor bazı minik yerlerde hata var o kadar Online olduğunu arena workshoptan anlayabilirsiniz.

Kalanların hepsi düzgün.

Kalanların hepsi düzgün.

GTA 5 Online Türkçe yama yapılabilir mi? bu konudan nasıl çalıştığını görebilirsiniz ama yapımı legal değildir ve sorumluluk kabul etmiyorum.

yazıyı düzenleyimiyorum buga girdi kusura bakmayın

Son düzenleme:

Benim için önemli olan alt yazılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…