GTA 5 Online Türkçe yamadan dolayı yasaklanma alınır mı?

emirr14n

Hectopat
Forumda bu konu hakkında bayağı makale vardı fakat kendimi rahatlatmak istiyorum. Bir sitede şöyle yazıyordu Grand Theft Auto V'e gelen güncellemelerle beraber artık GTA: Online'a Türkçe yama dahil herhangi bir yama ile girilemiyor. Bu nedenle, Türkçe yama yalnızca hikaye modunda geçerlidir ve GTA: Online'a girmek isterseniz yamayı deaktif konuma getirmeniz gerekir. Yamayı deaktif/aktif konuma getirmek çok basit bir işlemdir ve pratik yolu aşağıdaki gibidir.

Yani anladığım kadarıyla story modeda bir sıkıntı yok onlinea girerken direkt kaldırmak mı gerekiyor yoksa deaktif yapmak yetiyor mu?

Online TR yama ile girersen ban yersin story mod için sorun yok.

Onu zaten biliyorum onun hakkında bir şey demedim sorum şu: Story modeda Türkçe yama yaptıktan sonra onlinea girerken deaktif yapmak yeter mi yoksa direkt silmem mi gerekiyor?

Onu zaten biliyorum onun hakkında bir şey demedim sorum şu: Story modeda Türkçe yama yaptıktan sonra onlinea girerken deaktif yapmak yeter mi yoksa direkt silmem mi gerekiyor?

Ben yerinizde olsam silerdim ne olur ne olmaz çünkü yama dosyaları hala oyun klasöründe ve oyun bunu algılayabilir.

Arkadaşlar kesin bir cevabı olan var mı? Deaktif etmek işe yarar mı yoksa Kesinlikle silmeli miyiz?Onlinea girerken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…