G ggezel1 Femtopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #1 GTA 5 Online da bunkerıma doğru sürerken karşıma havada hareket eden bir ufo çıktı. Bunun hakkında bir bilgisi olan var mı? Dosya Ekleri resim_2022-10-15_181441901.png 218,9 KB · Görüntüleme: 95
GTA 5 Online da bunkerıma doğru sürerken karşıma havada hareket eden bir ufo çıktı. Bunun hakkında bir bilgisi olan var mı?
Çözüm TimoLoX 15 Ekim 2022 ggezel1 dedi: GTA 5 Online da bunkerıma doğru sürerken karşıma havada hareket eden bir ufo çıktı. Bunun hakkında bir bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Cadılar Bayramı'na özel etkinlik. Rockstar Games on Instagram: "Keep your eyes to the skies and your Snapmatic camera handy – there are reports of unidentified aircraft over Los Santos. Documentarians who provide record of their sightings this month will collect a fee from a generous believer."
ggezel1 dedi: GTA 5 Online da bunkerıma doğru sürerken karşıma havada hareket eden bir ufo çıktı. Bunun hakkında bir bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Cadılar Bayramı'na özel etkinlik. Rockstar Games on Instagram: "Keep your eyes to the skies and your Snapmatic camera handy – there are reports of unidentified aircraft over Los Santos. Documentarians who provide record of their sightings this month will collect a fee from a generous believer."
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #2 ggezel1 dedi: GTA 5 Online da bunkerıma doğru sürerken karşıma havada hareket eden bir ufo çıktı. Bunun hakkında bir bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Cadılar Bayramı'na özel etkinlik. Rockstar Games on Instagram: "Keep your eyes to the skies and your Snapmatic camera handy – there are reports of unidentified aircraft over Los Santos. Documentarians who provide record of their sightings this month will collect a fee from a generous believer." Artı 0 Eksi Çözüm
ggezel1 dedi: GTA 5 Online da bunkerıma doğru sürerken karşıma havada hareket eden bir ufo çıktı. Bunun hakkında bir bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Cadılar Bayramı'na özel etkinlik. Rockstar Games on Instagram: "Keep your eyes to the skies and your Snapmatic camera handy – there are reports of unidentified aircraft over Los Santos. Documentarians who provide record of their sightings this month will collect a fee from a generous believer."
KS KS G ggezel1 Femtopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #3 Tamam hocam o kadar çok ufo hilesi gördüm ki bunu da hile sandım teşekkürler. TimoLoX dedi: Cadılar Bayramı'na özel etkinlik. Rockstar Games on Instagram: "Keep your eyes to the skies and your Snapmatic camera handy – there are reports of unidentified aircraft over Los Santos. Documentarians who provide record of their sightings this month will collect a fee from a generous believer." Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Tamam hocam o kadar çok ufo hilesi gördüm ki bunu da hile sandım teşekkürler. TimoLoX dedi: Cadılar Bayramı'na özel etkinlik. Rockstar Games on Instagram: "Keep your eyes to the skies and your Snapmatic camera handy – there are reports of unidentified aircraft over Los Santos. Documentarians who provide record of their sightings this month will collect a fee from a generous believer." Genişletmek için tıkla...
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #4 ggezel1 dedi: Tamam hocam o kadar çok ufo hilesi gördüm ki bunu da hile sandım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Önemli değil, oyun zaten oynanacak gibi değil. Çinliler oyunu berbat etti, onlar yüzünden banlandıktan sonra ben de oyunu bıraktım. Bir daha da başlamam. Artı 0 Eksi
ggezel1 dedi: Tamam hocam o kadar çok ufo hilesi gördüm ki bunu da hile sandım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Önemli değil, oyun zaten oynanacak gibi değil. Çinliler oyunu berbat etti, onlar yüzünden banlandıktan sonra ben de oyunu bıraktım. Bir daha da başlamam.
Moon64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.119 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Journalist 15 Ekim 2022 #5 Muhtemelen oyuncu veya bir çeşit etkinliktir. Edit: Ben yazana kadar çözülmüş bile. Artı 0 Eksi