Onur Uymz Decapat Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 20 8 Eylül 2018 #1 Arkadaşlar GTA 5 Online'a girerken "You are attempting to access GTA Online server with altered version of the game GTA 5" bu hatayı veriyor. Birçok çözüm denedim olmadı.
Arkadaşlar GTA 5 Online'a girerken "You are attempting to access GTA Online server with altered version of the game GTA 5" bu hatayı veriyor. Birçok çözüm denedim olmadı.
KS KS Onur Uymz Decapat Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 20 8 Eylül 2018 #11 BarışBrawler dedi: Oyun dosyalarını Steam üzerinden doğrularken nasıl bir hata veriyor? Genişletmek için tıkla... Steam üzerinden almadım. PORSHİUS dedi: x64w.RPF bu dosyayı silin o zaman dosyayı tekrar yükledikten sonra oyuna girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim saol. Artı 0 Eksi
BarışBrawler dedi: Oyun dosyalarını Steam üzerinden doğrularken nasıl bir hata veriyor? Genişletmek için tıkla... Steam üzerinden almadım. PORSHİUS dedi: x64w.RPF bu dosyayı silin o zaman dosyayı tekrar yükledikten sonra oyuna girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim saol.
PORSHİUS Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 2.466 Çözümler 15 8 Eylül 2018 #12 Onur Uymz dedi: Steam üzerinden almadım. Deneyeceğim saol. Genişletmek için tıkla... Bu arada Doğrulamayı GTAV_Setup_Tool.exe'den Repair ile denediniz değil mi? Artı 0 Eksi
Onur Uymz dedi: Steam üzerinden almadım. Deneyeceğim saol. Genişletmek için tıkla... Bu arada Doğrulamayı GTAV_Setup_Tool.exe'den Repair ile denediniz değil mi?
KS KS Onur Uymz Decapat Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 20 8 Eylül 2018 #13 PORSHİUS dedi: Bu arada Doğrulamayı GTAV_Setup_Tool.exe'den Repair ile denediniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır GTA V Launcher üzerinden. PORSHİUS dedi: Bu arada Doğrulamayı GTAV_Setup_Tool.exe'den Repair ile denediniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Bu arada x64w.RPF' yi silip yeniden yükledim sonuç aynı. PORSHİUS dedi: Bu arada Doğrulamayı GTAV_Setup_Tool.exe'den Repair ile denediniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Öyle de denedim olmadı. Son düzenleme: 8 Eylül 2018 Artı 0 Eksi
PORSHİUS dedi: Bu arada Doğrulamayı GTAV_Setup_Tool.exe'den Repair ile denediniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır GTA V Launcher üzerinden. PORSHİUS dedi: Bu arada Doğrulamayı GTAV_Setup_Tool.exe'den Repair ile denediniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Bu arada x64w.RPF' yi silip yeniden yükledim sonuç aynı. PORSHİUS dedi: Bu arada Doğrulamayı GTAV_Setup_Tool.exe'den Repair ile denediniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Öyle de denedim olmadı.
Rivai Megapat Katılım 25 Ocak 2017 Mesajlar 964 8 Eylül 2018 #14 Oyunu komple silip yükleyin, üstüne yama vb. şeyler kurmayın. Artı 0 Eksi
KS KS Onur Uymz Decapat Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 20 8 Eylül 2018 #15 Rivai dedi: Oyunu komple silip yükleyin, üstüne yama vb. şeyler kurmayın. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok teşekkürler. Artı 0 Eksi
Rivai dedi: Oyunu komple silip yükleyin, üstüne yama vb. şeyler kurmayın. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok teşekkürler.