Çözüldü GTA 5 Online ''Your rank is too low'' hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Slmbneymen

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı : Asus ROG Strix RTX 4080 White
İşlemci : Intel i7-14700K
Anakart : MSI Pro Z790-A Max
Ram : Corsair Vengeance RGB (2x16)
Depolama : Kingston 2TB M2 ssd
Kasa : NZXT H9 Elite
Power Supply : Gigabyte P850W AORUS ELITE ICE
Sıvı Soğutucu : NZXT Kraken Elite 360
Monitör 1 : MSI MPG 275CQRXF
Monitör 2 : Dell UltraSharp U3225QE
Kulaklık : SteelSeries Arctis 9
Klavye : Asus ROG Strix Scope II
Mouse : Glorious Model O Wireless White
Meslek
Üniversite Öğrencisi
GTA 5 indirdim, daha doğrusu bu Rockstar hesabı ile daha önce oynamıştım ama eski karakterimi silmeden yeni karaktere geçtim ve şu an bana ilk oyuna başladığım yerde bildiğim kadarıyla yarış yapmam gerekiyor ama ''Your rank is to Low'' hatasını veriyor, ne yapmam lazim?

Belirli aktiviteler için level gereksinimi var. Gidip levelinizi yükseltecek başka bir şey bulun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yarış yapma gibi bir zorunluluk yok ayrıca o yarışa girebilmek için yeni karakterinizle biraz oynayıp seviye atlamanız gerekmekte.

Nasıl yapabilirim çoktandır oynamadımda.
Telefonunuza mesaj geliyor o davetler ile görevlere vs girip level alabilirsiniz yada elinizdeki silahla dükkanlara gidip soygun yapıp polisten kaçıp level alabilirsiniz.

Kendiniz de özel soygun(heist) görevi başlatabilirsiniz bunun için bir miktar paranızın olması lazım ve finalde 1 kişiye daha ihtiyacınız var.

Kanka AFK XP kasma haritaları vardı en son ama hala var mı bilmiyorum onlarla kasabilirsin ama çok gelmiyor onun yerine 2 veya 3 kat XP ve para veren modlar oluyor haftadan haftaya değişen onları yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…