GTA 5 Online'a giremiyorum

İşletim sistemi
Windows 10

Zireael_

Centipat
Yer
Monitörün Önü
Daha fazla  
GTA 5 Online'a girmeye çalışınca oyunun değiştirilmiş bir versiyonu ile girmeye çalışıyorsunuz diye bir hata alıyorum. Türkçe yamayı oyundan masaüstüne atıp yani çıkarıp denedim fakat yine aynı hatayı alıyorum. Çözebilen var mıdır bu hatayı?

Türkçe yamayı o şekilde çıkarsanız bile bazı dosyalar kalıyor diye biliyorum. Yamayı sunanların yamayı nasıl kaldırabileceğiniz ile ilgili ayrıntılı bilgi paylaşmış olması lazım çünkü denemiştim. Bir program üzerinden yamayı kaldırıyordu ve sorun çözülüyordu. Siteyi buldum buradan bakabilirsiniz. Eğer yamayı bu programla kurduysanız. Grand Theft Auto V: Türkçe Yama • GTA TR

Serverlar yine çöktü.

Türkçe yamayı o şekilde çıkarsanız bile bazı dosyalar kalıyor diye biliyorum. Yamayı sunanların yamayı nasıl kaldırabileceğiniz ile ilgili ayrıntılı bilgi paylaşmış olması lazım çünkü denemiştim. Bir program üzerinden yamayı kaldırıyordu ve sorun çözülüyordu. Siteyi buldum buradan bakabilirsiniz. Eğer yamayı bu programla kurduysanız. Grand Theft Auto V: Türkçe Yama • GTA TR

Evet ordan indirmiştim. Üstelik sadece deaktif etmesi daha iyi. Hikaye moduna geçeceğim zaman tekrar aktif ederim.

Türkçe yamayı kaldırın sorun çözülecektir eğer ki çözülmesse GTA 5'i Epic Games'den mi indirdirdiyseniz çok yoğunluk olduğundan dolayı hata verebilir sorunu çözmek için bu linke tıklayın:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Arada hiç düzeliyor mu?
Ben 1-2 saat önce girmiştim. Solda "Saving Fail" yazınca server'ın çöktüğünü anladım. Ara sıra düzeliyor ancak yine çöküyor.

GTA 5 Online'a girmeye çalışınca oyunun değiştirilmiş bir versiyonu ile girmeye çalışıyorsunuz diye bir hata alıyorum. Türkçe yamayı oyundan masaüstüne atıp yani çıkarıp denedim fakat yine aynı hatayı alıyorum. Çözebilen var mıdır bu hatayı?

Şu aralar sunucularda da sıkıntılar var, fakat sorun Türkçe Yama'dan kaynaklanıyor gibi. Yama yapımcısı yamanın nasıl kaldırılacağını göstermiştir umarım. Yamayı tamamen kaldırmak sorunu çözebilir. 🙂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı