lenoish Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 252 Çözümler 1 18 Kasım 2021 #1 Merhabalar. Masaüstünden GTA 5 simgesine tıklıyorum. Oyun açılıyor ama beni direkt offline moda atıyor. Oyun açılınca da giremiyorum. Hata şu şekilde: Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar. Masaüstünden GTA 5 simgesine tıklıyorum. Oyun açılıyor ama beni direkt offline moda atıyor. Oyun açılınca da giremiyorum. Hata şu şekilde: Şimdiden teşekkürler.
LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 18 Kasım 2021 #2 Social Club'da sorun olduğu yazıyor. Bekleyin çözülür. Artı 0 Eksi
RedComandante Megapat Katılım 8 Temmuz 2014 Mesajlar 294 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2021 #3 lenoish dedi: Merhabalar. Masaüstünden GTA 5 simgesine tıklıyorum. Oyun açılıyor ama beni direkt offline moda atıyor. Oyun açılınca da giremiyorum. Hata şu şekilde: Eki Görüntüle 1219055 Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hangi platformda oynuyorsun ? LordxVader dedi: Social Club'da sorun olduğu yazıyor. Bekleyin çözülür. Genişletmek için tıkla... Az önce RDR Online girecektim, kaynak nereden ve kesin bilgi mi ? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 78,1 KB · Görüntüleme: 60 Artı 0 Eksi
lenoish dedi: Merhabalar. Masaüstünden GTA 5 simgesine tıklıyorum. Oyun açılıyor ama beni direkt offline moda atıyor. Oyun açılınca da giremiyorum. Hata şu şekilde: Eki Görüntüle 1219055 Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hangi platformda oynuyorsun ? LordxVader dedi: Social Club'da sorun olduğu yazıyor. Bekleyin çözülür. Genişletmek için tıkla... Az önce RDR Online girecektim, kaynak nereden ve kesin bilgi mi ?
LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 18 Kasım 2021 #4 RedComandante dedi: Az önce RDR Online girecektim, kaynak nereden ve kesin bilgi mi ? Genişletmek için tıkla... Konu sahibinin attığı resimde öyle yazıyor. Artı 0 Eksi
RedComandante dedi: Az önce RDR Online girecektim, kaynak nereden ve kesin bilgi mi ? Genişletmek için tıkla... Konu sahibinin attığı resimde öyle yazıyor.
KS KS lenoish Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 252 Çözümler 1 18 Kasım 2021 #5 RedComandante dedi: Hangi platformda oynuyorsun ? Az önce RDR Online girecektim, kaynak nereden ve kesin bilgi mi ? Genişletmek için tıkla... Steam'den giriyorum. LordxVader dedi: Social Club'da sorun olduğu yazıyor. Bekleyin çözülür. Genişletmek için tıkla... Hocam 1 haftadır böyle. Artı 0 Eksi
RedComandante dedi: Hangi platformda oynuyorsun ? Az önce RDR Online girecektim, kaynak nereden ve kesin bilgi mi ? Genişletmek için tıkla... Steam'den giriyorum. LordxVader dedi: Social Club'da sorun olduğu yazıyor. Bekleyin çözülür. Genişletmek için tıkla... Hocam 1 haftadır böyle.
AkınTR Centipat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 789 Çözümler 10 18 Kasım 2021 #6 lenoish dedi: Hocam 1 haftadır böyle. Genişletmek için tıkla... rockstar games launcher silip tekrar yüklemeyi denediniz mi? %localappdata% konumundaki Rockstar Games klasöürünü silin mutlaka tekrar yüklemeden önce. Son düzenleme: 18 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
lenoish dedi: Hocam 1 haftadır böyle. Genişletmek için tıkla... rockstar games launcher silip tekrar yüklemeyi denediniz mi? %localappdata% konumundaki Rockstar Games klasöürünü silin mutlaka tekrar yüklemeden önce.
KS KS lenoish Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 252 Çözümler 1 18 Kasım 2021 #7 AkınTR dedi: Social Club silip tekrar yüklemeyi denediniz mi? %localappdata% konumundaki Rockstar Games klasöürünü silin mutlaka tekrar yüklemeden önce. Genişletmek için tıkla... Hocam Social Club'u nereden indireceğim? Artı 0 Eksi
AkınTR dedi: Social Club silip tekrar yüklemeyi denediniz mi? %localappdata% konumundaki Rockstar Games klasöürünü silin mutlaka tekrar yüklemeden önce. Genişletmek için tıkla... Hocam Social Club'u nereden indireceğim?
RedComandante Megapat Katılım 8 Temmuz 2014 Mesajlar 294 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2021 #8 lenoish dedi: Hocam Social Club'u nereden indireceğim? Genişletmek için tıkla... GTA'yı bilmiyorum ama RDR2 açılıyor. Social sorunsuz çalışıyor ve Steam üzerinden oynuyorum. Dosya Ekleri 1637258004188.png 1,7 MB · Görüntüleme: 39 Artı 0 Eksi
lenoish dedi: Hocam Social Club'u nereden indireceğim? Genişletmek için tıkla... GTA'yı bilmiyorum ama RDR2 açılıyor. Social sorunsuz çalışıyor ve Steam üzerinden oynuyorum.
AkınTR Centipat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 789 Çözümler 10 18 Kasım 2021 #9 lenoish dedi: Hocam Social Club'u nereden indireceğim? Genişletmek için tıkla... https://socialclub.rockstargames.com/rockstar-games-launcher Artı 0 Eksi
lenoish dedi: Hocam Social Club'u nereden indireceğim? Genişletmek için tıkla... https://socialclub.rockstargames.com/rockstar-games-launcher
KS KS lenoish Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 252 Çözümler 1 18 Kasım 2021 #10 AkınTR dedi: https://socialclub.rockstargames.com/rockstar-games-launcher Genişletmek için tıkla... Site açılmıyor. Beyaz ekranda kalıyor. Artı 0 Eksi
AkınTR dedi: https://socialclub.rockstargames.com/rockstar-games-launcher Genişletmek için tıkla... Site açılmıyor. Beyaz ekranda kalıyor.