lenoish Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 252 Çözümler 1 18 Kasım 2021 #1 Merhabalar. Masaüstünden GTA 5 simgesine tıklıyorum. Oyun açılıyor ama beni direkt offline moda atıyor. Oyun açılınca da giremiyorum. Hata şu şekilde: Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar. Masaüstünden GTA 5 simgesine tıklıyorum. Oyun açılıyor ama beni direkt offline moda atıyor. Oyun açılınca da giremiyorum. Hata şu şekilde: Şimdiden teşekkürler.
AkınTR Centipat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 789 Çözümler 10 18 Kasım 2021 #11 lenoish dedi: Site açılmıyor. Beyaz ekranda kalıyor. Genişletmek için tıkla... https://gamedownloads.rockstargames.com/public/installer/Rockstar-Games-Launcher.exe#_ga=2.5651575.57526323.1637258237-864414397.1637258237 Rockstar Games Launcher'i silip yükleyin karıştırmışım Social Club kusura bakmayın. Artı 0 Eksi
lenoish dedi: Site açılmıyor. Beyaz ekranda kalıyor. Genişletmek için tıkla... https://gamedownloads.rockstargames.com/public/installer/Rockstar-Games-Launcher.exe#_ga=2.5651575.57526323.1637258237-864414397.1637258237 Rockstar Games Launcher'i silip yükleyin karıştırmışım Social Club kusura bakmayın.
KS KS lenoish Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 252 Çözümler 1 18 Kasım 2021 #12 Böyle bir hata veriyor. Artı 0 Eksi
AkınTR Centipat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 789 Çözümler 10 18 Kasım 2021 #13 lenoish dedi: Eki Görüntüle 1219096 Böyle bir hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Yüklü olan Rockstar Games Launcher'i kaldırdıktan sonra tekrar dene. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
lenoish dedi: Eki Görüntüle 1219096 Böyle bir hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Yüklü olan Rockstar Games Launcher'i kaldırdıktan sonra tekrar dene. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS lenoish Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 252 Çözümler 1 18 Kasım 2021 #14 AkınTR dedi: Yüklü olan Rockstar Games Launcher'i kaldırdıktan sonra tekrar dene. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Düzelmedi hocam. İnternet sağlayıcısı ile ilgili olabilir mi? Aile koruması açık. AkınTR dedi: Yüklü olan Rockstar Games Launcher'i kaldırdıktan sonra tekrar dene. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yine online açılmıyor. Artı 0 Eksi
AkınTR dedi: Yüklü olan Rockstar Games Launcher'i kaldırdıktan sonra tekrar dene. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Düzelmedi hocam. İnternet sağlayıcısı ile ilgili olabilir mi? Aile koruması açık. AkınTR dedi: Yüklü olan Rockstar Games Launcher'i kaldırdıktan sonra tekrar dene. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yine online açılmıyor.
AkınTR Centipat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 789 Çözümler 10 18 Kasım 2021 #15 lenoish dedi: Düzelmedi hocam. İnternet sağlayıcısı ile ilgili olabilir mi? Aile koruması açık. Yine Online açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Güvenli internet sanırım bahsettiğiniz. Pek bilgim yok ama kapatarak deneyebilirsiniz. Muhtemelen ondan kaynaklı. Artı 0 Eksi
lenoish dedi: Düzelmedi hocam. İnternet sağlayıcısı ile ilgili olabilir mi? Aile koruması açık. Yine Online açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Güvenli internet sanırım bahsettiğiniz. Pek bilgim yok ama kapatarak deneyebilirsiniz. Muhtemelen ondan kaynaklı.