LazVeGazlı Decapat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #1 Hocalarım böyle bir hata veriyor, neden? İnternet kafedeyken girebiliyordum. Bilgisayar aldım, evde giremiyorum. (Epic Games'ten aldım.)
Hocalarım böyle bir hata veriyor, neden? İnternet kafedeyken girebiliyordum. Bilgisayar aldım, evde giremiyorum. (Epic Games'ten aldım.)
D diegoarmano Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.968 Çözümler 1 4 Aralık 2022 #2 Çözüldü: GTA 5 Social Club Offline Hatası GTA 5'de hiçbir şekilde online mod giremiyorum sadece hikaye modu girebiliyorum. Girmeye çalıştığımda '' Sorry, Social Club is currently experiencing technical difficulties and online services have been temporarily disabled.'' yazıyor. www.technopat.net Artı 0 Eksi
Çözüldü: GTA 5 Social Club Offline Hatası GTA 5'de hiçbir şekilde online mod giremiyorum sadece hikaye modu girebiliyorum. Girmeye çalıştığımda '' Sorry, Social Club is currently experiencing technical difficulties and online services have been temporarily disabled.'' yazıyor. www.technopat.net