M menfes Hectopat Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 365 19 Mayıs 2020 #1 GTA 5'e hikaye modu için Türkçe yama kurdum. Yanlışlıkla Online seçeneğine bastım. Online açılmadan önce, loading ekranında iken oyunu görev yöneticisi ile kapattım. Ban yer miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2020
GTA 5'e hikaye modu için Türkçe yama kurdum. Yanlışlıkla Online seçeneğine bastım. Online açılmadan önce, loading ekranında iken oyunu görev yöneticisi ile kapattım. Ban yer miyim?
SuppleWaif7 Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 860 Çözümler 4 19 Mayıs 2020 #2 Ban yemiyorsunuz ancak online'a da bağlanamıyorsunuz.Sistem sizi atıyor.Singleplayeri bitirdikten sonra yamayı kaldırıp online'a girebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Ban yemiyorsunuz ancak online'a da bağlanamıyorsunuz.Sistem sizi atıyor.Singleplayeri bitirdikten sonra yamayı kaldırıp online'a girebilirsiniz.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.869 Makaleler 26 Çözümler 517 19 Mayıs 2020 #3 Zaten herhangi bir yama ile Online'a girmenize izin vermiyor. Zorla kaldırmak zorundasınız. Artı 0 Eksi
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2020 #4 Bir dll dosyası ile girmek mümkün ama online'de çevirilmiş bir şey yok. Sadece m ile açılan menü Türkçe o kadar. Soruna gelirsek ban yemezsin. Artı 0 Eksi
Bir dll dosyası ile girmek mümkün ama online'de çevirilmiş bir şey yok. Sadece m ile açılan menü Türkçe o kadar. Soruna gelirsek ban yemezsin.
Emre Eryılmaz00 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 1.182 Çözümler 1 19 Mayıs 2020 #5 ASI Manager'dan uninstall yapın öyle girin yama sadece pasif hale geliyor o şekilde silmiş olmuyorsunuz.(OPEN IV için) Artı 0 Eksi
ASI Manager'dan uninstall yapın öyle girin yama sadece pasif hale geliyor o şekilde silmiş olmuyorsunuz.(OPEN IV için)
RRaidyn Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 873 Çözümler 3 19 Mayıs 2020 #6 Bundan uc, dort yil once yama ile girenler ceza aliyordu. Şu an durum nedir bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Emre Eryılmaz00 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 1.182 Çözümler 1 19 Mayıs 2020 #7 Shinoa dedi: Bundan uc, dort yil once yama ile girenler ceza aliyordu. Şu an durum nedir bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an direkt girmene izin vermiyor. Artı 0 Eksi
Shinoa dedi: Bundan uc, dort yil once yama ile girenler ceza aliyordu. Şu an durum nedir bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an direkt girmene izin vermiyor.
SkyHookMan Decapat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 104 19 Mayıs 2020 #8 imkansız bunun için dil desteği koymaları gerekir sadece Artı 0 Eksi
KS KS M menfes Hectopat Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 365 19 Mayıs 2020 #9 Zaten online oynamak için open ıv den kapatabiliyorum. Sadece ban yermiyim diye korktum yanlışlıkla açtığım için. Artı 0 Eksi
Zaten online oynamak için open ıv den kapatabiliyorum. Sadece ban yermiyim diye korktum yanlışlıkla açtığım için.
Emre Eryılmaz00 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 1.182 Çözümler 1 19 Mayıs 2020 #10 menfes dedi: Zaten online oynamak için open ıv den kapatabiliyorum. Sadece ban yermiyim diye korktum yanlışlıkla açtığım için. Genişletmek için tıkla... Ban yenilmiyor dediğim gibi.Girmene izin vermiyor. Artı 0 Eksi
menfes dedi: Zaten online oynamak için open ıv den kapatabiliyorum. Sadece ban yermiyim diye korktum yanlışlıkla açtığım için. Genişletmek için tıkla... Ban yenilmiyor dediğim gibi.Girmene izin vermiyor.