randomname1234
Decapat

Oyun artık Steam hesabımda küflenmeden oynayayım diyorum. Online'a yeni başlayanlara tavsiye verip, detaylardan bahsedebilirsiniz. Mesela hileyle zengin olmuşlardan para alalım mı? 

Öyle bir olay kalmadı artık maalesef. Size torbayla veriyordu, artık direk ban sebebi. Ban yemeyeceğiniz hileleri kullanabilirsiniz, zaten artık hile kullanmayan kalmadı artık. YouTube'da bir sürü video var bununla ilgili. Önemli olan videonun 2 günü geçmiş olmaması, 1M$'dan fazla eklememeniz ve 120 Level'dan fazla olmamanız. Ben yine önermem, ban yeme olasılığınız var. Ancak parasız da oynanmıyor maalesef.Mesela hileyle zengin olmuşlardan para alalım mı?
Kişiden para alırsanız sorun olacağını sanmıyorum ama yine de önermem. Ayrıca Online'a başlamak yerine FiveM'e başlamanızı öneririm. Daha çok mod var.
YT'da dolaşan RP olayını diyorsunuz sanırım. Birkaç dakika anca izlemişimdir, inceleyeceğim.FiveM oynamanı tavsiye ederim ama onlineda gayet güzel. Hile yapsan bile keyifli oluyor.
Arkadaş çevresi edin oyunda sonrası seri eğlence.Tanımadığın adamla iletişim kuramıyorsun görevi kafasına göre yapıyor o şekilde zevkli olmuyor.
Arkadaşsız oynanmıyor, parasız oynanmıyor. Ben de artık hilesiz hilesiz, sıkıla sıkıla elimdeki şu paket ile zengin olmaya çalışırım.Artık GTA5 Hileci doldu, Eğer arkadaşlarınızla girmeyeceksiniz hiç girmeyin kanser olursunuz.
Herkes kullandığına göre legal yollardan kazanmak çok zor olmalı. Yatlar, katlar, lüks uçaklar için biraz illegal takılıp hemen kapatırsak sorun çıkmaz galiba.Maalesef hilesiz para kasılmıyor. Zamanında ben de yapmıştım. Fakat açarsan bile para ve seviyeni arttırdıktan sonra kapat ve güncel kullan. Aksi takdirde ban yeme olasılığın çok artar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.