Oğuuzz Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 463 Çözümler 2 1 Mayıs 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, ben ve arkadaşım Xbox'dan GTA 5 Online oynuyoruz ve Arcade'yi aldım. Setup'ları iki kişi yapabiliyor muyuz? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2023
Merhaba arkadaşlar, ben ve arkadaşım Xbox'dan GTA 5 Online oynuyoruz ve Arcade'yi aldım. Setup'ları iki kişi yapabiliyor muyuz?
wenomechainsama Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.314 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #2 Oğuuzz dedi: Merhaba arkadaşlar, ben ve arkadaşım Xbox'dan GTA 5 Online oynuyoruz ve Arcade'yi aldım. Setup'ları iki kişi yapabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Evet.
Oğuuzz dedi: Merhaba arkadaşlar, ben ve arkadaşım Xbox'dan GTA 5 Online oynuyoruz ve Arcade'yi aldım. Setup'ları iki kişi yapabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Evet.
artik 72 yasindayim Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.243 Çözümler 47 1 Mayıs 2023 #3 Evet yapabiliyorsunuz. SecuroServ açıp setup'ı başlatmanız yeterli.
EmirFG Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #4 M menüsünü aç oradan Securoserv'e gir sonra hire associates kısmından friends e gelip davet et arkadaşın da telefonundan kabul edecek gözlü bir logo olması lazım ondan sonra Setup'a girdiğinde otomatik olarak onda da başlıyor.
M menüsünü aç oradan Securoserv'e gir sonra hire associates kısmından friends e gelip davet et arkadaşın da telefonundan kabul edecek gözlü bir logo olması lazım ondan sonra Setup'a girdiğinde otomatik olarak onda da başlıyor.