T Trninja Zeptopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #1 Merhaba ben GTA 5 de ban yedim. Yeni e-posta açıp Steam giriş yapsam GTA 5 Online oynayabilir miyim? Yardım edin.
Merhaba ben GTA 5 de ban yedim. Yeni e-posta açıp Steam giriş yapsam GTA 5 Online oynayabilir miyim? Yardım edin.
Mortis06 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 7.159 Çözümler 49 Yer Ankara 14 Temmuz 2022 #2 Yeni bir steam hesabı ile ancak olur. Yani oyunu sıfırdan almak gerekir.
dantemustdie Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 180 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte A520M K V2 AMD Ryzen 5 5600 PNY GeForce RTX5060 Patriot Viper Steel 2x8GB 3200MHz Lexar NM610PRO M.2 NVMe Cougar MX220 650W 80+ Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #3 Trninja dedi: Merhaba ben GTA 5 de ban yedim. Yeni e-posta açıp Steam giriş yapsam GTA 5 Online oynayabilir miyim? Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Hocam GTA 5'te ban yediyseniz maalesef oyunu başka bir Steam hesabından satın alıp devam etmelisiniz.
Trninja dedi: Merhaba ben GTA 5 de ban yedim. Yeni e-posta açıp Steam giriş yapsam GTA 5 Online oynayabilir miyim? Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Hocam GTA 5'te ban yediyseniz maalesef oyunu başka bir Steam hesabından satın alıp devam etmelisiniz.
C Cemtastan23 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 1.681 Makaleler 1 Çözümler 2 14 Temmuz 2022 #4 Roxkstar Games'den yeni hesap açmak diyorsan bir şeyi değiştirmez. Oyunu farklı bir hesaptan tekrar satın almanız gerek yanlış bilmiyorsam.
Roxkstar Games'den yeni hesap açmak diyorsan bir şeyi değiştirmez. Oyunu farklı bir hesaptan tekrar satın almanız gerek yanlış bilmiyorsam.
U Uxsmu Decapat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 544 14 Temmuz 2022 #5 Farklı Rockstar Games hesabı açsan da yine yasaklanmış olursun. Başka bir hesap ile Steam, Epic Games veya diğer satıcılardan tekrar satın almalısın.
Farklı Rockstar Games hesabı açsan da yine yasaklanmış olursun. Başka bir hesap ile Steam, Epic Games veya diğer satıcılardan tekrar satın almalısın.
T Trninja Zeptopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #6 Tamam teşekürler bilgi için
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 14 Temmuz 2022 #7 Trninja dedi: Tamam teşekürler bilgi için Genişletmek için tıkla... Hesap lazımsa öksür ben anlarım.
T Trninja Zeptopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #8 Ester Hirsch dedi: Hesap lazımsa öksür ben anlarım. Genişletmek için tıkla... Anlamadım Bir sorum daha olcak sizce Steam GTA 5 imi almak iyi yoksa epic games den mi almsk daha iyi
Ester Hirsch dedi: Hesap lazımsa öksür ben anlarım. Genişletmek için tıkla... Anlamadım Bir sorum daha olcak sizce Steam GTA 5 imi almak iyi yoksa epic games den mi almsk daha iyi
U Uxsmu Decapat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 544 14 Temmuz 2022 #9 Trninja dedi: Anlamadım Bir sorum daha olcak sizce Steam GTA 5 imi almak iyi yoksa epic games den mi almsk daha iyi Genişletmek için tıkla... Şu an satın alacaksan Epic Games daha iyi. Grand Theft Auto V: Premium Edition; Epic Games: 84.50₺ Steam: 156.74₺
Trninja dedi: Anlamadım Bir sorum daha olcak sizce Steam GTA 5 imi almak iyi yoksa epic games den mi almsk daha iyi Genişletmek için tıkla... Şu an satın alacaksan Epic Games daha iyi. Grand Theft Auto V: Premium Edition; Epic Games: 84.50₺ Steam: 156.74₺
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 14 Temmuz 2022 #10 Trninja dedi: Anlamadım. Bir sorum daha olacak sizce Steam GTA 5'imi almak iyi yoksa Epic Games'den mi almsk daha iyi. Genişletmek için tıkla... Epic daha mantıklı. Elimde hesap var Premium Edition'lu. Uyguna satarım istersen.
Trninja dedi: Anlamadım. Bir sorum daha olacak sizce Steam GTA 5'imi almak iyi yoksa Epic Games'den mi almsk daha iyi. Genişletmek için tıkla... Epic daha mantıklı. Elimde hesap var Premium Edition'lu. Uyguna satarım istersen.