RaynoxRx7 Centipat Katılım 22 Ağustos 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #1 GTA 5 Online'da bir hesabım var. Fazla parası var ben farklı bir karaktere geçip paramın sıfır olmasını istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2024
GTA 5 Online'da bir hesabım var. Fazla parası var ben farklı bir karaktere geçip paramın sıfır olmasını istiyorum.
J JerWandet Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 134 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #2 RaynoxRx7 dedi: GTA 5 Online'da bir hesabım var. Fazla parası var ben farklı bir karaktere geçip paramın sıfır olmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam pause menude Online yerinde select charecter olacaktır. Seni bir menüye atar oradan halledersin. Artı 0 Eksi
RaynoxRx7 dedi: GTA 5 Online'da bir hesabım var. Fazla parası var ben farklı bir karaktere geçip paramın sıfır olmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam pause menude Online yerinde select charecter olacaktır. Seni bir menüye atar oradan halledersin.
KS KS RaynoxRx7 Centipat Katılım 22 Ağustos 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #3 neyse hallettim zaten. Çözüm: Eski hesaptaki parayı bankadan cebe aktarıyorsun ve yeni hesap açıyorsun Artı 0 Eksi
neyse hallettim zaten. Çözüm: Eski hesaptaki parayı bankadan cebe aktarıyorsun ve yeni hesap açıyorsun