GTA 5 Online'da hileci IP adresini buldu

suuunng

Yoctopat
Daha fazla  
Dostlar bir herif vardı Türk'tü ve hileydi her neyse normal dolanırken peşimi bırakmadı oyunu çökertme gibi bir özelliği de varmış tam oyunumu çökertmeden önce kullandığım interneti söyledi ki bu internet Türk Telekom, TurkNet falan da değil.

Bilinmeyen bir Wi-Fi bunu söyledi oyunumu çökertti ben de panikle tekrar girdim ama başa bir server a o servera aniden spawnlandı dedi IP'ni buldum tekrar oyunu çökertti. O sırada bir arkadaşımla yazışıyordum GTA'nın dminden mesaj atacağım sırada şöyle bir mesaj geliyordu "sorry, an error has occurred. Too many requests are being made from your IP adress. Wait a few minutes and try again"

Bir 10 dakika bekledim yine aynı ben de oyundan çıktım herhangi bir sosyal medyamda sıkıntı yaratabilir mi veya başka sorunlar veya yaşayan var mı?

Yaratamaz. Kullandığı menüden farklı bir şey bilmiyordur.

Kullandığı menüde sadece speedtest sitesindeki gibi internet sağlaycınız ve IP'nız gözükür, bir modem kapatıp açarsanız IP'nize de erişemez.(eğer dinamikse)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…