ByLeaD Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar oyunumda kardan adamların olduğu yerlere gidiyorum bende gözükmüyor arkadasimda gözüküyor. Olay nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2023
Arkadaşlar oyunumda kardan adamların olduğu yerlere gidiyorum bende gözükmüyor arkadasimda gözüküyor. Olay nedir?
G gizli1hesap Picopat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 184 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #2 Eğer bir mod kurduysanız onunla alakalı olabilir veya FPS'iniz düşük ise oyun otomatik olarak FPS artışı için kapatmış olabilir. Artı 0 Eksi
Eğer bir mod kurduysanız onunla alakalı olabilir veya FPS'iniz düşük ise oyun otomatik olarak FPS artışı için kapatmış olabilir.
KS KS ByLeaD Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #3 gizli1hesap dedi: Eğer bir mod kurduysanız onunla alakalı olabilir veya FPS'iniz düşük ise oyun otomatik olarak FPS artışı için kapatmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Nerden açacağım ben bunu Artı 0 Eksi
gizli1hesap dedi: Eğer bir mod kurduysanız onunla alakalı olabilir veya FPS'iniz düşük ise oyun otomatik olarak FPS artışı için kapatmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Nerden açacağım ben bunu
G gizli1hesap Picopat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 184 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #4 ByLeaD dedi: Nereden açacağım ben bunu. Genişletmek için tıkla... Hocam benimki bir tahmin fakat ayarlardan FPS bölüme giderseniz görebilirsiniz diye düşünüyorum. ByLeaD dedi: Nereden açacağım ben bunu. Genişletmek için tıkla... Eğer mod varsa da o modu kaldırmanız gerekir. Artı 0 Eksi
ByLeaD dedi: Nereden açacağım ben bunu. Genişletmek için tıkla... Hocam benimki bir tahmin fakat ayarlardan FPS bölüme giderseniz görebilirsiniz diye düşünüyorum. ByLeaD dedi: Nereden açacağım ben bunu. Genişletmek için tıkla... Eğer mod varsa da o modu kaldırmanız gerekir.
KS KS ByLeaD Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #5 gizli1hesap dedi: Hocam benimki bir tahmin fakat ayarlardan FPS bölüme giderseniz görebilirsiniz diye düşünüyorum. Eğer mod varsa da o modu kaldırmanız gerekir. Genişletmek için tıkla... Mod falan hicbise yok dün sesi geliyordu kardan adamin bugün gelmiyor ne yapacağımı bilmiyorum oyunu doğruluyorum. Artı 0 Eksi
gizli1hesap dedi: Hocam benimki bir tahmin fakat ayarlardan FPS bölüme giderseniz görebilirsiniz diye düşünüyorum. Eğer mod varsa da o modu kaldırmanız gerekir. Genişletmek için tıkla... Mod falan hicbise yok dün sesi geliyordu kardan adamin bugün gelmiyor ne yapacağımı bilmiyorum oyunu doğruluyorum.
G gizli1hesap Picopat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 184 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #6 ByLeaD dedi: Mod falan hicbise yok dün sesi geliyordu kardan adamin bugün gelmiyor ne yapacağımı bilmiyorum oyunu doğruluyorum. Genişletmek için tıkla... Bugün dediğiniz olay ile alakalı ters bir hareket yapmış olabilirsiniz YouTube üzerinden bakın isterseniz. Bende de bir ara böyle şeyler oluyordu. Artı 0 Eksi
ByLeaD dedi: Mod falan hicbise yok dün sesi geliyordu kardan adamin bugün gelmiyor ne yapacağımı bilmiyorum oyunu doğruluyorum. Genişletmek için tıkla... Bugün dediğiniz olay ile alakalı ters bir hareket yapmış olabilirsiniz YouTube üzerinden bakın isterseniz. Bende de bir ara böyle şeyler oluyordu.
KS KS ByLeaD Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #7 gizli1hesap dedi: Bugün dediğiniz olay ile alakalı ters bir hareket yapmış olabilirsiniz YouTube üzerinden bakın isterseniz. Bende de bir ara böyle şeyler oluyordu. Genişletmek için tıkla... YouTube'da bulamadım hocam doğruluyor eğer dogruladıktan sonra devam ederse yazarim. Hocam GTA'da mesela Yusuf amirin mekana girerken cok gec giriyor mekanlara gec giriyor bununla ilgili bilginiz var midir? Artı 0 Eksi
gizli1hesap dedi: Bugün dediğiniz olay ile alakalı ters bir hareket yapmış olabilirsiniz YouTube üzerinden bakın isterseniz. Bende de bir ara böyle şeyler oluyordu. Genişletmek için tıkla... YouTube'da bulamadım hocam doğruluyor eğer dogruladıktan sonra devam ederse yazarim. Hocam GTA'da mesela Yusuf amirin mekana girerken cok gec giriyor mekanlara gec giriyor bununla ilgili bilginiz var midir?
G gizli1hesap Picopat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 184 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #8 ByLeaD dedi: YouTube'da bulamadım hocam doğruluyor eğer dogruladıktan sonra devam ederse yazarim. Hocam GTA'da mesela Yusuf amirin mekana girerken cok gec giriyor mekanlara gec giriyor bununla ilgili bilginiz var midir? Genişletmek için tıkla... Yusuf amirin derken? Bilgim yok. Artı 0 Eksi
ByLeaD dedi: YouTube'da bulamadım hocam doğruluyor eğer dogruladıktan sonra devam ederse yazarim. Hocam GTA'da mesela Yusuf amirin mekana girerken cok gec giriyor mekanlara gec giriyor bununla ilgili bilginiz var midir? Genişletmek için tıkla... Yusuf amirin derken? Bilgim yok.
KS KS ByLeaD Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #9 gizli1hesap dedi: Yusuf amirin derken? Bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Yeni geldi Yusuf amir karakteri yeni güncelleme ile boyle eve girerken garaja girerken falan cok gec giriyor. Artı 0 Eksi
gizli1hesap dedi: Yusuf amirin derken? Bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Yeni geldi Yusuf amir karakteri yeni güncelleme ile boyle eve girerken garaja girerken falan cok gec giriyor.