kittyy Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 317 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #1 Merhaba, arkadaşım ile GTA 5 Online daha yeni başladık. İki kişiyiz, nasıl eğlenceli görevler yapabiliriz? 5 seviyeyiz ve neredeyse hiç paramız yok. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2025
Merhaba, arkadaşım ile GTA 5 Online daha yeni başladık. İki kişiyiz, nasıl eğlenceli görevler yapabiliriz? 5 seviyeyiz ve neredeyse hiç paramız yok.
Mejarov Femtopat Katılım 28 Mayıs 2025 Mesajlar 90 13 Haziran 2025 #2 kittyy dedi: Merhaba, arkadaşım ile GTA 5 Online daha yeni başladık. İki kişiyiz, nasıl eğlenceli görevler yapabiliriz? 5 seviyeyiz ve neredeyse hiç paramız yok. Genişletmek için tıkla... Vincet'in görevlerini yapabilirsiniz. Tek olarak da yapabilirsiniz. Bütün görevleri tamamlayınca finalde 500 bin dolar veriyor. Ben çok kasmıştım.
kittyy dedi: Merhaba, arkadaşım ile GTA 5 Online daha yeni başladık. İki kişiyiz, nasıl eğlenceli görevler yapabiliriz? 5 seviyeyiz ve neredeyse hiç paramız yok. Genişletmek için tıkla... Vincet'in görevlerini yapabilirsiniz. Tek olarak da yapabilirsiniz. Bütün görevleri tamamlayınca finalde 500 bin dolar veriyor. Ben çok kasmıştım.