GTA 5 Online'da nasıl gelişilir?

sl1ceTT

Centipat
Daha fazla  
PS5 de GTA Online'ye yeni başladım başlarken 4M vardı orada Office falan seçtim 800k kaldı ve bussines man seçmiştim, simdi amac ne ofise gidiyorum bilgisayar falan var anlamadım orada ne yapıldığını, warehouse diye bir yer var orayı da anlamadım. Haritada renkli harfler var onların da olayını çözemedim. Nasıl para kazanabileceğimi, ofisde ki bilgisayardan ne yapabileceğimi hakkında bilgi verebilir misiniz? (ofisdeki bilgisayardan kargo almıştım warehouseye gidip kargoyu satıp teslimat yapmıştım en son) yani kısaca nasıl gelişirim?

Kosatka alıp tek başına Cayo Perico Heist'leri yap.

Aldığın işletmelerden dönüyor paralar. Kosatka al kasıl, nightclub al pasif kazanç, Yusuf amir veya Emir'di galiba ismi o adamın işletmesi vardı yanlışım yoksa ismi salvage yard olmalı. Bu sırayla gidebilirsin. Kasmak bir yerden sonra bayağı bayıyor haberin olsun.

Kosatka nedir, nereden alınır peki.

Ne yapıp edip bir şekilde para kazanıp Kosatka alın ve No-Save method ile Cayo Perico Heist yapın. No-Save metodu olmadan da yapabilirsiniz ama uzun sürer.

Daha sonrasında Oppessor, evleri Banshee GTS gibi arabalar alıp yeni mülkler edinebilirsiniz.

Pasif gelir fazla işe yaramıyor ama Nightclub en iyilerinden.

Kosatka nedir, nereden alınır peki.
İnternetteki warstock sitesinde satılan bir denizaltı kendisi.

Cayo Perico Heist nedir nasıl yapılır

kral bişey sorcam

Technopatte nasıl hareketli pp yapa bilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…