GTA 5 onlineda Para Çuvalı Olayı

B777300ER

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Şuan çok heyecanlıyım hikayeyi baştan anlatayım: Online'da haritaya bakarken çok ıssız bir yerde iki tane türk gördüm. Bu kişileri A ve B olarak adlandırmak istiyorum. Yanlarına gittim eğleniriz diye. Sonra onları öldürmeye başladım. A kişisi oyunu terk etti ve B kişisi ile savaşmaya devam ettim, sonra B kişisi bana doğru makineli tüfek (helikopterlerde bulunan) ile ateş etmeye başladı ve çok ilgintir ki ateş ettiği her yer para çuvalı ile dolmaya başladı. Böyle böyle 6 milyon dolar topladım. İlk işim T20 almak oldu tabi . Fakat arkadaşlar bu nasıl olur ? Hile falan mı çok merak ediyorum açıkçası.

Adam seni paraya boğmuş. Bende merak ettim doğrusu.

Doğrudur bu olay, aynısı benim başıma da gelmişti. Yerde çuval çuval paraları görünce insan alamadan edemiyor değil mi? Sanırsam trainer'i onlinede açmışlar, merak etmeyin rockstar banlayacakmış yakında bu arkadaşları. Bu arada trainer yüzünden arada sırada durup dururken ölmeniz veya evinizin içinde bir lüks bir araç görmeniz kaçınılmazdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…