koray_nz Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 59 16 Mart 2023 #1 GTA 5 Online'da bana sürekli aynı mesaj geliyor ve lester arıyor. Ne yapmam gerek ne olmuş? Lester ne diyor anlamadım. Dosya Ekleri IMG_20230316_201023.jpg 142,8 KB · Görüntüleme: 68 Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2023
GTA 5 Online'da bana sürekli aynı mesaj geliyor ve lester arıyor. Ne yapmam gerek ne olmuş? Lester ne diyor anlamadım.
Sgt. Ghost Kilopat Katılım 11 Mart 2019 Mesajlar 713 Çözümler 4 16 Mart 2023 #2 Public sunucusunda hileler yüzünden sürekli bildirim geliyor. Onun haricinde Lester sizi heist için arıyor olabilir.
Public sunucusunda hileler yüzünden sürekli bildirim geliyor. Onun haricinde Lester sizi heist için arıyor olabilir.
koray_nz Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 59 16 Mart 2023 #3 Sgt. Ghost dedi: Public sunucusunda hileler yüzünden sürekli bildirim geliyor. Onun haricinde lester sizi heist için arıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Benim yapabileceğim bir şey mi baktım da galiba çoğu kişi yaşıyor şu an bunu.
Sgt. Ghost dedi: Public sunucusunda hileler yüzünden sürekli bildirim geliyor. Onun haricinde lester sizi heist için arıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Benim yapabileceğim bir şey mi baktım da galiba çoğu kişi yaşıyor şu an bunu.