GTA 5 Online'da tam sıfırlama yapmak mümkün mü?

SadaceKyroth

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı ve Tasarımcı
GTA 5 Enhanced oynarken saçma sapan, hiç araştırmadan kariyer seçtim. Arabanın en pahalısından aldım vs. rehber videoları izledikten sonra içime sinmedi, ben de gittim karakterimi sildim. Lakin beni kariyer seçme ekranına atmaktan ziyade, seçtiğim kariyer hâlâ duruyordu. Üstüne arabam gitmişti. Direkt Online en baştan başlamak istiyorum, her şeyim silinsin, en baştan kariyer seçeyim. PC için diyorum bunu. Böyle bir şey var mı, yardımcı olur musunuz?

Bildiğim kadarıyla kariyer ekranı daha önce hiç Online'a girmemiş oyuncular içindi. Yani kariyeri sıfırlayıp yeniden girerseniz kariyer seçme ekranı gelmez.

Bildiğim kadarıyla kariyer ekranı daha önce hiç Online'a girmemiş oyuncular içindi. Yani kariyeri sıfırlayıp yeniden girerseniz kariyer seçme ekranı gelmez.

Yapma ya ben yine de Rockstar desteğe yazacağım belki sıfırlarlar.

Yeni karakter açınca geliyordu.

Bunker idi sanırsam ismi ama ben saçma seçtim bayağı iyi yani rehberde en azından iyi diyor.

Bence nightclub en iyisi pasif gelir imkanj daha rahat diğerlerine göre.

Yeni karakter açınca geliyordu.

Bence nightclub en iyisi pasif gelir imkanj daha rahat diğerlerine göre.
Evet o da iyi, bu arada oyun içerisin de Maze Bank'ın sitelerinden nightclub satın alırsam yine pasif gelir olur mu?

Evet o da iyi, bu arada oyun içerisin de maze Bank'ın sitelerinden nightclub satın alırsam yine pasif gelir olur mu?

Oluyor hocam. Bir farkı yok.

45 dakikada bir 50k para geliyor. Ama 2. 45 dakikada 45k paraya düşüyor onun için upgrade almanız lazım. Kazandığınız para popularity seviyesine bağlı.

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…