Arda_4678 Centipat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #1 GTA 5 Online da arkadaşım mod menü. Ben onunla gece kulübü mallarını satarsam ben ban yer miyim? Son düzenleme: 8 Nisan 2022
Justosious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 2.923 Çözümler 39 Yer Berlin 8 Nisan 2022 #2 Arda_4678 dedi: GTA 5 Online da arkadaşım mod menü. Ben onunla gece kulübü satarsam ben ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Mod menü hileye girmektedir ayrıca yasaktır zaten ban atar.
Arda_4678 dedi: GTA 5 Online da arkadaşım mod menü. Ben onunla gece kulübü satarsam ben ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Mod menü hileye girmektedir ayrıca yasaktır zaten ban atar.
ardacn60 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 14 Yer Washington D.C. 8 Nisan 2022 #3 Arda_4678 dedi: GTA 5 Online da arkadaşım mod menü. Ben onunla gece kulübü satarsam ben ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Hangi hileyi kullandığına bağlı.
Arda_4678 dedi: GTA 5 Online da arkadaşım mod menü. Ben onunla gece kulübü satarsam ben ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Hangi hileyi kullandığına bağlı.
1 199908 Kilopat Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 1.838 Çözümler 3 8 Nisan 2022 #4 Justosious dedi: Mod menü hileye girmektedir ayrıca yasaktır zaten ban atar. Genişletmek için tıkla... Hocam GTA 4 Online'ında mod menü kullanırken banlanmıyorduk ya hani GTA 6 çıktığında Online'ı ile birlikte falan GTA 5 Online'da hile kullanmak istersek banlanır mıyız daha?
Justosious dedi: Mod menü hileye girmektedir ayrıca yasaktır zaten ban atar. Genişletmek için tıkla... Hocam GTA 4 Online'ında mod menü kullanırken banlanmıyorduk ya hani GTA 6 çıktığında Online'ı ile birlikte falan GTA 5 Online'da hile kullanmak istersek banlanır mıyız daha?
Justosious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 2.923 Çözümler 39 Yer Berlin 8 Nisan 2022 #5 199908 dedi: Hocam GTA 4 Online'ında mod menü kullanırken banlanmıyorduk ya hani GTA 6 çıktığında Online'ı ile birlikte falan GTA 5 Online'da hile kullanmak istersek banlanır mıyız daha? Genişletmek için tıkla... GTA 4 Online'de bilinen bir AC yok galiba GTA 5 de Rockstar'ın kendi anti cheat sistemi var. Müsaade etmezler hile kullanmanıza tahminimce.
199908 dedi: Hocam GTA 4 Online'ında mod menü kullanırken banlanmıyorduk ya hani GTA 6 çıktığında Online'ı ile birlikte falan GTA 5 Online'da hile kullanmak istersek banlanır mıyız daha? Genişletmek için tıkla... GTA 4 Online'de bilinen bir AC yok galiba GTA 5 de Rockstar'ın kendi anti cheat sistemi var. Müsaade etmezler hile kullanmanıza tahminimce.
ardacn60 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 14 Yer Washington D.C. 8 Nisan 2022 #6 199908 dedi: Hocam GTA 4 Online'ında mod menü kullanırken banlanmıyorduk ya hani GTA 6 çıktığında Online'ı ile birlikte falan GTA 5 Online'da hile kullanmak istersek banlanır mıyız daha? Genişletmek için tıkla... Hocam her hile banlatmıyor. Güncel olanı indirirseniz ve abartmazsanız GTA Online'da banlanmazsınız.
199908 dedi: Hocam GTA 4 Online'ında mod menü kullanırken banlanmıyorduk ya hani GTA 6 çıktığında Online'ı ile birlikte falan GTA 5 Online'da hile kullanmak istersek banlanır mıyız daha? Genişletmek için tıkla... Hocam her hile banlatmıyor. Güncel olanı indirirseniz ve abartmazsanız GTA Online'da banlanmazsınız.
memo666 Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #7 Hocam ben direk perma ban yedim napıcam
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 12 Kasım 2023 #8 memo666 dedi: Hocam ben direk perma ban yedim napıcam Genişletmek için tıkla... Haklı bir bansa yapabileceğin hiçbir şey yok.
memo666 dedi: Hocam ben direk perma ban yedim napıcam Genişletmek için tıkla... Haklı bir bansa yapabileceğin hiçbir şey yok.