ArdaAdam Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #1 Ben GTA Online'ye girmeye çalışıyorum ama hep hata veriyor. Steamden aldım Dosya Ekleri 1687774074833.png 331,7 KB · Görüntüleme: 65
ayberkmv1 Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 1.127 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #2 VPN ile deneyin veya modeme reset atın. Artı 0 Eksi
4 444824 Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 1.229 Makaleler 1 Çözümler 6 26 Haziran 2023 #3 VPN yükle Social Club'a giriş yap açılır fakat sakın oyunda VPN kullanma ban yiyebilirsin oyuna girince VPN'i kapat. Artı 0 Eksi
VPN yükle Social Club'a giriş yap açılır fakat sakın oyunda VPN kullanma ban yiyebilirsin oyuna girince VPN'i kapat.
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #4 ayberkmv1 dedi: VPN ile deneyin veya modeme reset atın. Genişletmek için tıkla... Bilginiz olmayan konulara yorum yapmayın lütfen. ArdaAdam dedi: Ben GTA Online'ye girmeye çalışıyorum ama hep hata veriyor. Steamden aldım Genişletmek için tıkla... GTA Online şu an bakımda. Teknik düzeltmeler yapılıyormuş yazdığı gibi. Ve GTA Online servisleri geçici olarak devre dışı bırakılmış. Artı 0 Eksi
ayberkmv1 dedi: VPN ile deneyin veya modeme reset atın. Genişletmek için tıkla... Bilginiz olmayan konulara yorum yapmayın lütfen. ArdaAdam dedi: Ben GTA Online'ye girmeye çalışıyorum ama hep hata veriyor. Steamden aldım Genişletmek için tıkla... GTA Online şu an bakımda. Teknik düzeltmeler yapılıyormuş yazdığı gibi. Ve GTA Online servisleri geçici olarak devre dışı bırakılmış.
Physanixs Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Okuyom 26 Haziran 2023 #5 Belgerdeki rockstar games klasörünü silip bir daha deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
4 444824 Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 1.229 Makaleler 1 Çözümler 6 26 Haziran 2023 #6 Eren T. dedi: Bilginiz olmayan konulara yorum yapmayın lütfen. GTA Online şu an bakımda. Teknik düzeltmeler yapılıyormuş yazdığı gibi. Ve GTA Online servisleri geçici olarak devre dışı bırakılmış. Genişletmek için tıkla... Bu sorunun bakımla ilgisi yok has signed in offline mode hatası sadece VPN kullanarak ya da internetten başka bir profile geçerek düzelir hem şu an ben GTA Online oynayabiliyorum. Artı 0 Eksi
Eren T. dedi: Bilginiz olmayan konulara yorum yapmayın lütfen. GTA Online şu an bakımda. Teknik düzeltmeler yapılıyormuş yazdığı gibi. Ve GTA Online servisleri geçici olarak devre dışı bırakılmış. Genişletmek için tıkla... Bu sorunun bakımla ilgisi yok has signed in offline mode hatası sadece VPN kullanarak ya da internetten başka bir profile geçerek düzelir hem şu an ben GTA Online oynayabiliyorum.
ayberkmv1 Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 1.127 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #7 Eren T. dedi: Bilginiz olmayan konulara yorum yapmayın lütfen. GTA Online şu an bakımda. Teknik düzeltmeler yapılıyormuş yazdığı gibi. Ve GTA Online servisleri geçici olarak devre dışı bırakılmış. Genişletmek için tıkla... 700 saat gtam var yaklaşık 3 defa bu hatayı aldım sorunun çözümü arkadaşla yazdığımız gibi bence siz bilmediğiniz konularda konuşmayın. Dosya Ekleri Screenshot_24.png 67,9 KB · Görüntüleme: 41 Artı 0 Eksi
Eren T. dedi: Bilginiz olmayan konulara yorum yapmayın lütfen. GTA Online şu an bakımda. Teknik düzeltmeler yapılıyormuş yazdığı gibi. Ve GTA Online servisleri geçici olarak devre dışı bırakılmış. Genişletmek için tıkla... 700 saat gtam var yaklaşık 3 defa bu hatayı aldım sorunun çözümü arkadaşla yazdığımız gibi bence siz bilmediğiniz konularda konuşmayın.
KS KS ArdaAdam Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #8 Eren T. dedi: Bilginiz olmayan konulara yorum yapmayın lütfen. GTA Online şu an bakımda. Teknik düzeltmeler yapılıyormuş yazdığı gibi. Ve GTA Online servisleri geçici olarak devre dışı bırakılmış. Genişletmek için tıkla... Peki ne zaman aktif olur epic gamesden alanlar girebiliyor diye biliyorumda şu an Son düzenleme: 26 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
Eren T. dedi: Bilginiz olmayan konulara yorum yapmayın lütfen. GTA Online şu an bakımda. Teknik düzeltmeler yapılıyormuş yazdığı gibi. Ve GTA Online servisleri geçici olarak devre dışı bırakılmış. Genişletmek için tıkla... Peki ne zaman aktif olur epic gamesden alanlar girebiliyor diye biliyorumda şu an
4 444824 Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 1.229 Makaleler 1 Çözümler 6 26 Haziran 2023 #9 ArdaAdam dedi: Peki ne zaman aktif olur Epic Games'den alanlar girebiliyor diye biliyorumda şu an. Genişletmek için tıkla... Kardeşim VPN ile gir olacak bu çocuk bilmediği şeylere mesaj yazıyor. Artı 0 Eksi
ArdaAdam dedi: Peki ne zaman aktif olur Epic Games'den alanlar girebiliyor diye biliyorumda şu an. Genişletmek için tıkla... Kardeşim VPN ile gir olacak bu çocuk bilmediği şeylere mesaj yazıyor.