Halil_mi Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 263 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, internetten mod yükledim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum text dosyasında open4 ile yapın diyordu ama hiçbir şey anlamadım. Nasıl yapacağım?
Arkadaşlar merhaba, internetten mod yükledim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum text dosyasında open4 ile yapın diyordu ama hiçbir şey anlamadım. Nasıl yapacağım?
HellFrozen Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 566 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Halil_mi Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 263 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #3 HellFrozen dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... yapamadım Artı 0 Eksi
HellFrozen dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... yapamadım
HellFrozen Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 566 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #4 Halil_mi dedi: yapamadım Genişletmek için tıkla... Nerede problem yaşadınız? Artı 0 Eksi