GTA 5 "out of Game Memory" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Tuğkan Saru

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bugün GTA 5'e 20'e yakın mod kurdum en son 3 tane toplu kurduktan sonra bu hatayı almaya başladım hikaye moduna basınca direk kapanıyor veya bu hatayı veriyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• 6fea22f2cd8eaded1816e2fd79cf7c49.jpg
    6fea22f2cd8eaded1816e2fd79cf7c49.jpg
    26,3 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-10-30 020506.png
    Ekran görüntüsü 2021-10-30 020506.png
    44 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
Konuya ekleme yapmak istiyorum. Bazı ek dosyalar ve dikkat etmeniz gereken şeyler var.

Şu ve şu dosyaları oyun klasörüne mutlaka ekleyin. Oyunun direkt olduğu yere atın. Bazı durumlarda şu dosyayı da atmanız gerekebilir ayrıca. Eğer map'i genişleten bir mod kullanıyorsanız şunu kullanmanız gerekebilir. Hepsini indirip oyunun kurulu olduğu dosyaya atarsanız, ihtiyacınız olmasa bile durabilir. Sorun olmaz.

Ek olarak dikkat etmeniz gereken şey gameconfig'iniz ile oyun sürümünüzün uyuşması. Oyun sürümünüzü oyunun kurulu olduğu yerdeki PlayGtaV.exe'nin ayrıntılarına bakarak görebilirsiniz.

Son olarak konuda ilgili yer diye bahsettiğim yeri açacak olursam, yapacağınız şey şu. Daha önceki adımları uyguladıysanız bir mods dosyanız oluşacaktır. Oluşmadıysa siz elle de oluşturabilirsiniz. Oyunun içindeki update dosyasını kopyalayıp mods dosyasının içine yapıştırın. Sonra OpenIV üzerinden config dosyasını mods/update/update.rpf/common/data dosya yolundaki gameconfig.xml ile değiştirin. Değiştirmek için yukarıdan edit mode'u açmayı unutmayın.

İyi oyunlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı