GTA 5 "out of Game Memory" hatası

masQee

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 2600
Gigabyte GTX 1660 SUPER
Asus Prime B450m
Kioxia 500 gb m2 SSD
Meslek
Veri Tabanı Programcılığı
Oyunu Steam üzerinden orijinal aldım. Yüklemesi 3 gün sürdü. Ama ne yazık ki oyunu 1 defa oynadıktan sonra tekrar girmeye çalıştıktan sonra hata vermeye başladı.

OpenIV programı ile Türkçe yama yükledim sadece. İnternet'teki çeşitli kaynaklardan araştırdığım kadarıyla bir şeyler denedim fakat yine sonuç vermedi.

Sen git oyuna para ver. Yüklemek için 3 gün bekle sonra oyuna girebilmek için yabancı mod sitelerinden dosya indir o şekilde sorunu çözmeye çalış ilginç.
İnternet'teki çoğu kaynak aynı.

Sen o tatlı canını sıkma al çözümü burada;

Aynı şekilde denedim yine sonuç vermedi. Sadece canımı sıkan şey oyuna girmek için crack yapar gibi niye yabancı kaynaklardan dosya ediniyorum?

Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula. GTA 5 Türkçe Yama sitesi kapatıldı, sanırım yeni yama güncellemesi de yapılmıyor; belki de bu yüzden oyuna girememeni sağlamıştır.

Oyun dosyalarında doğruladım yine aynı. Şu anda Steam içerisindeki yüklü oyunların hepsine giremiyorum direkt oyundan atıyor.

Bilgisayarı hızlandırmak için ayarlardan akıllı depolamayı açmıştım gereksiz dosyaları silmek için. Orada bir şeyler sildi. Ondan sonra oldu. Oyunu yamayı kurduktan sonra Türkçe şekilde oynamıştım biraz.
GTA 5,
ETS 2,
PUBG,
Rocket leauge.

Hiçbir oyuna giremiyorum maalesef.

Son düzenleme:
Oyunu Steam üzerinden orijinal aldım. Yüklemesi 3 gün sürdü. Ama ne yazık ki oyunu 1 defa oynadıktan sonra tekrar girmeye çalıştıktan sonra hata vermeye başladı.

Open IV programı ile Türkçe yama yükledim sadece. İnternet'teki çeşitli kaynaklardan araştırdığım kadarıyla bir şeyler denedim fakat yine sonuç vermedi.

Sen git oyuna para ver. Yüklemek için 3 gün bekle sonra oyuna girebilmek için yabancı mod sitelerinden dosya indir o şekilde sorunu çözmeye çalış ilginç.
İnternet'teki çoğu kaynak aynı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
işine yarıyabilir.

2023 yılındayız biliyorsun dimi knk 😂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı