M morose44 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2018 Mesajlar 141 Yer MALATYA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YAZILIM,PROGRAMLAMA,DONANIM 16 Mayıs 2020 #1 Merhabalar herkese, dün AMD redeon R9 290X aldım. Daha önceden Steam'dan DLC'li aldığım GTA 5 giriyorum ve bu hatayı alıyorum. Diger oyunlarda 75 Hz'de sorunsuz oynuyorum sadece GTA 5'de bu sorun var. Yardımcı olur musunuz? Sorun; Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2020
Merhabalar herkese, dün AMD redeon R9 290X aldım. Daha önceden Steam'dan DLC'li aldığım GTA 5 giriyorum ve bu hatayı alıyorum. Diger oyunlarda 75 Hz'de sorunsuz oynuyorum sadece GTA 5'de bu sorun var. Yardımcı olur musunuz? Sorun;
Kaleo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.541 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2020 #2 AMD Center'dan Hz ayarlarıyla uğraştıysanız, sıfırlamayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS M morose44 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2018 Mesajlar 141 Yer MALATYA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YAZILIM,PROGRAMLAMA,DONANIM 16 Mayıs 2020 #3 Kaleo dedi: AMD Center'dan Hz ayarlarıyla uğraştıysanız, sıfırlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... onu hic yapmadim isde yillardir nvidia kullandim amd menude ne yapilcak ne yapilmiyacak bilgim yok ... Son düzenleme: 16 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi
Kaleo dedi: AMD Center'dan Hz ayarlarıyla uğraştıysanız, sıfırlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... onu hic yapmadim isde yillardir nvidia kullandim amd menude ne yapilcak ne yapilmiyacak bilgim yok ...