GTA 5 Oynamak İçin Sistem Toplama

Tekno Bey

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben özellikle GTA 5 oynamak için Vatan'a gidip elle alacağım bir PC toplamak istiyorum.
Trump'dan sonra dolar bi hayli düşecek diyorlar. Düşündüğüm sistem şöyle:

- Darboğaz söz konusu olur mu ?
- Parçalar arasında uyumsuzluk var mı ?
- Birde monitörüm VGA girişli olduğundan HM.54569 HDMI VGA DÖNÜŞTÜRÜCÜ ADAPTÖR şunu almayı düşünüyordum ama daha iyisi varsa Vatan'da önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem sorunsuz. Ama o bütçeye Skylake, Kabylake vey Zen mimarili sistemler toplanabilir. Hem dolar da düşebilir. Biraz beklemeniz yararınıza olacaktır. Ayrıca dönüştürücü de uyumlu. Kalitesine bağlı olarak dalgalanmalar olabilir.

Cevabınızı geç gördüm kusura bakmayın. Dönüştürücü için içimi ferahlattınız. Bu ekran kartı yerine sapphire nin rx 460 2gb sini almaya karar verdim. Fazla bir fark olur mu?

Cevabınızı geç gördüm kusura bakmayın. Dönüştürücü için içimi ferahlattınız. Bu ekran kartı yerine sapphire nin rx 460 2gb sini almaya karar verdim. Fazla bir fark olur mu?
VRAM'i çok isteyen oyunlar hariç fazla bir fark olmaz.Orta seviyede GTA 5'i 40-60 fps arasında oynarsınız

VRAM'i çok isteyen oyunlar hariç fazla bir fark olmaz.Orta seviyede GTA 5'i 40-60 fps arasında oynarsınız
Teşekkürler 2gb alacağım

Zaten o kart için 2GB idealdir. Performansta herhangi bir fark olmayacaktır. Bana kalırsa 2GB olan modelini alın.
Eyvallah hocam 2 gb alacağım. Bütçeden biraz azaltmış olduk iyi oldu

Sistem gerçekten güzel ancak bence ryseni bekleyin. Eski işlemcilerin fiyatı düşecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…