GTA 5 oynamak sakıncalı mı?

Oyundaki şeylere özeniyorsan ve yapmaya başladıysan günah.
Eğer sadece oyun için oynuyorsan değil.

GTA 5 oynamak günah mı? Bazılar bazı şeylere özendirdiği için günah diyor ama ben bunlara özenmeden sadece bir oyun olarak oynarsam bu günah mıdır?

Hocam ne alakası var? O zaman Türkiye'nin yarı genci Allah korusun cehennemlik yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değil saçmalamayın neye özendirecek adam ö*dürmek falansa normal duyduğumuz gördüğümüz şeyler yaşınız küçükse zaten bunlardan etkilenmezsiniz.

GTA 5 oynamak günah mı? Bazılar bazı şeylere özendirdiği için günah diyor ama ben bunlara özenmeden sadece bir oyun olarak oynarsam bu günah mıdır?
Günah ? Ahahahaha. Ailenle oynayacaksın cinsel içerikli sahneler olur mu diye soracaksın sandım. Günah mı diye sorman çok güldürdü

Bu kadar dikkat ediyorsan oynama. Oyunda küfür, cinsellik, adam öldürme ve hırsızlık var.

Oyundaki şeylere meraklanmayın hocam eğlencesi için oynayın. Oyunları gerçek olarak algılarsanız çok sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…