Utku67Utku Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 375 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #1 GTA 5 oynamak günah mı? Bazılar bazı şeylere özendirdiği için günah diyor ama ben bunlara özenmeden sadece bir oyun olarak oynarsam bu günah mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2022
GTA 5 oynamak günah mı? Bazılar bazı şeylere özendirdiği için günah diyor ama ben bunlara özenmeden sadece bir oyun olarak oynarsam bu günah mıdır?
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 8 Kasım 2022 #2 Değil.
3 365479 Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.109 Makaleler 3 Çözümler 15 8 Kasım 2022 #3 Oyundaki şeylere özeniyorsan ve yapmaya başladıysan günah. Eğer sadece oyun için oynuyorsan değil.
JBKARTAL Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 850 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kuyumcu 8 Kasım 2022 #4 Utku67Utku dedi: GTA 5 oynamak günah mı? Bazılar bazı şeylere özendirdiği için günah diyor ama ben bunlara özenmeden sadece bir oyun olarak oynarsam bu günah mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam ne alakası var? O zaman Türkiye'nin yarı genci Allah korusun cehennemlik yani. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2022
Utku67Utku dedi: GTA 5 oynamak günah mı? Bazılar bazı şeylere özendirdiği için günah diyor ama ben bunlara özenmeden sadece bir oyun olarak oynarsam bu günah mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam ne alakası var? O zaman Türkiye'nin yarı genci Allah korusun cehennemlik yani.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.090 Makaleler 3 Çözümler 60 8 Kasım 2022 #5 Oyunda kulübe gittiğin +18 sahneler var sakıncalı olması nesnel ama GTA 5 oynamak sakıncalımı diye sorgulamaya geldiyse olay bence her şeyi bir gözden geçirmelisin. 5 vakit namaz kılıyor musun?
Oyunda kulübe gittiğin +18 sahneler var sakıncalı olması nesnel ama GTA 5 oynamak sakıncalımı diye sorgulamaya geldiyse olay bence her şeyi bir gözden geçirmelisin. 5 vakit namaz kılıyor musun?
WaxyLocket Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.123 8 Kasım 2022 #6 Değil saçmalamayın neye özendirecek adam ö*dürmek falansa normal duyduğumuz gördüğümüz şeyler yaşınız küçükse zaten bunlardan etkilenmezsiniz.
Değil saçmalamayın neye özendirecek adam ö*dürmek falansa normal duyduğumuz gördüğümüz şeyler yaşınız küçükse zaten bunlardan etkilenmezsiniz.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 8 Kasım 2022 #7 Utku67Utku dedi: GTA 5 oynamak günah mı? Bazılar bazı şeylere özendirdiği için günah diyor ama ben bunlara özenmeden sadece bir oyun olarak oynarsam bu günah mıdır? Genişletmek için tıkla... Günah ? Ahahahaha. Ailenle oynayacaksın cinsel içerikli sahneler olur mu diye soracaksın sandım. Günah mı diye sorman çok güldürdü
Utku67Utku dedi: GTA 5 oynamak günah mı? Bazılar bazı şeylere özendirdiği için günah diyor ama ben bunlara özenmeden sadece bir oyun olarak oynarsam bu günah mıdır? Genişletmek için tıkla... Günah ? Ahahahaha. Ailenle oynayacaksın cinsel içerikli sahneler olur mu diye soracaksın sandım. Günah mı diye sorman çok güldürdü
Evan MacMillan Picopat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 419 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #8 Utku67Utku dedi: GTA 5 oynamak günah mı? Bazılar bazı şeylere özendirdiği için günah diyor ama ben bunlara özenmeden sadece bir oyun olarak oynarsam bu günah mıdır? Genişletmek için tıkla... Bu kadar dikkat ediyorsan oynama. Oyunda küfür, cinsellik, adam öldürme ve hırsızlık var.
Utku67Utku dedi: GTA 5 oynamak günah mı? Bazılar bazı şeylere özendirdiği için günah diyor ama ben bunlara özenmeden sadece bir oyun olarak oynarsam bu günah mıdır? Genişletmek için tıkla... Bu kadar dikkat ediyorsan oynama. Oyunda küfür, cinsellik, adam öldürme ve hırsızlık var.
Ashley888 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 2.299 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #9 Oyundaki şeylere meraklanmayın hocam eğlencesi için oynayın. Oyunları gerçek olarak algılarsanız çok sıkıntılar yaşayabilirsiniz.
Oyundaki şeylere meraklanmayın hocam eğlencesi için oynayın. Oyunları gerçek olarak algılarsanız çok sıkıntılar yaşayabilirsiniz.
kardesgarantisibenim Decapat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 276 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #10 Bu forumun yaş ortalaması kaç acaba?