Papyrus Hectopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 373 Çözümler 1 Yer Karaaltan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İstiyor: Bilgisayar mühendisi 30 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar soğutucum bu: İşlemcimde bu. GTA 5 oynarken 92 dereceyi gördüm ve 78 dereceden aşağı inmiyor. Çözümü var mıdır?
Arkadaşlar soğutucum bu: İşlemcimde bu. GTA 5 oynarken 92 dereceyi gördüm ve 78 dereceden aşağı inmiyor. Çözümü var mıdır?
KS KS Papyrus Hectopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 373 Çözümler 1 Yer Karaaltan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İstiyor: Bilgisayar mühendisi 1 Temmuz 2020 #11 Basilisk dedi: Demek istediğim iyi bir termal macun sürmen iyi olur yüksek ihtimal termal macunun bitmiş sorunun ordan kaynaklandığını düşünüyorum.Birde soğutucun dandik gibi durmuyor ama galiba termal macunu yenilemen lazım. Genişletmek için tıkla... Termal macununda bir sorun yok. Soğutucuyu yanlış kullanıyormuşum. Şuan MAX 70 derece. Artı 0 Eksi
Basilisk dedi: Demek istediğim iyi bir termal macun sürmen iyi olur yüksek ihtimal termal macunun bitmiş sorunun ordan kaynaklandığını düşünüyorum.Birde soğutucun dandik gibi durmuyor ama galiba termal macunu yenilemen lazım. Genişletmek için tıkla... Termal macununda bir sorun yok. Soğutucuyu yanlış kullanıyormuşum. Şuan MAX 70 derece.